Komentara: 5
Pregleda: 1798

Fudbalerke Spartaka savladale LASK Crvenu zvezdu (0:2)

21.03.2016. u 10:31h
Izvor: Subotica.com
Na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu juče je odigran prvi meč prolećnog dela prvenstva u kojem je Spartak savladao domaću LASK Crvenu zvezdu rezultatom 2:0 i time nastavio trijumfalni niz mečeva bez poraza.
Fudbalerke Spartaka savladale LASK Crvenu zvezdu (0:2)

Jučerašnja utakmica možda i nije bila toliko lepa za oko jer je većina akcija počinjala i završavala na sredini terena, ali je neosporno da je obilovala dinamikom i uzbuđenjima ispred oba gola.

U 26. minuti Milena Nikolić postiže vodeći pogodak za Spartak, nedvosmisleno dokazujući da je u potpunosti zaslužila epitet najbolje srpske fudbalerke za 2015. godinu. U 63. minuti Sanda Malešević se odlučuje na šut sa oko 25 metara. Šutira mudro preko neoprezne Zvezdine golmanke i lopta u luku završava u nebranjenoj mreži.

Samo pet minuta kasnije Katarina Đorđević je bila u odličnoj prilici da smanji rezultat. Šutira snažno u donji desni ugao, sa oko 12-13 metara, ali Milica Kostić reaguje munjevito i hvata loptu. Slična situacija se potom dogodila i pred golom domaćih. Milena Nikolić se izborila za idealnu priliku, utrčala u šesnaesterac i našla se oči u oči sa golmankom, ali je Vukovićeva odlično intervenisala i sačuvala svoju mrežu.

LASK Crvena zvezda - Spartak 0:2 (0:1)

ŽFK "LASK Crvena zvezda": Milojević (Vuković), Trišić, T. Đorđević, Stojanović, Kruz, Stefanović (Aranđelović), Erac, Tenkov, Mijatović, Blagojević (Agbaba), K. Đorđević

ŽFK Spartak: Kostić, Burkert, Krstić, Vajda, Poljak, Filipović, Nikolić, Ilić (K), Marković (Marenić), Pavlović Ngaska (Malešević).

Ovom pobedom Spartak je za sebe obezbedio spokojan ulazak u predstojeći plejof. Sledeću utakmicu "golubice" igraju 3. aprila na svom stadionu gde će dočekati kruševački Napredak.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 5
Pregleda: 1798
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.