Komentara: 0
Pregleda: 2869

Fudbalerke Spartaka na korak od odbrane šampionske titule

24.04.2017. u 11:46h
Izvor: Subotica.com
U drugom kolu plejofa ŽFK "Sparta"k je ostvario ubedljivu i zasluženu pobedu nad zemuskom Slogom u Beogradu. Nakon ove pobede Subotičanke su četiri kola pre kraja prvenstva na korak od odbrane titule šampiona Srbije.
Fudbalerke Spartaka na korak od odbrane šampionske titule

Šampionke iz Subotice su ušle silno motivisane u utakmicu sa željom da osvoje sva tri boda kako bi se približile ostvarenju cilja – odbrani šampionke titule.

Utakmica se igrala na polovini domaće ekipe, Spartak je ređao prilike ispred gola Gardijanove koja je u više situacija spasila gol domaćih. Najspretnije kod Golubica u prvom poluvremenu su bile Nasimento i Radojičićeva koje su postigle golove iz sjajnih asistenicija Sare Pavlović i Tijane Matić.

U drugom poluvremenu brazilka Nasimento svojim drugim golom na utakmici je povisila rezultat na 0:3. Talentovana Tijana Filipović je bila ubedljiva dva puta pred golom Sloge i povisila prednost na 0:5, golovima u 75 i 87 minutu. Tačku na ubedljivu pobedu stavila je Marenićeva svojim golom u 90 minutu. Šef stručnog štaba Boris Arsić je dao šansu svim rezervistima u drugom poluvremenu.

Sloga Radnički - Spartak 0:6 (0:2)
N.L. Marcela 20’, 61’, Radojičić 26’, T. Filipović 75’, 87’, Marenić 90’.

Sloga Radnički:  Gardijan, Šišković, B. Janković (Mladenović), T. Janković, Dabić, Čolić, Đilas, Ivanović, Batinić, Topalov (Jevtić), Gojak.

Spartak: Kostić (Cetinja), Krstanoska, Vajda (Mostarac), Slović, Frajtović, N.L.Marcela (Baka), Ilić (Mekuko), Radojičić (Marenić), Filipović, Pavlović, Matić.

Fudbalerke Spartaka na korak od odbrane šampionske titule

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2869
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

ženski fudbal

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.