• Pregleda: 2411

Fudbalerke Spartaka na korak od odbrane šampionske titule

U drugom kolu plejofa ŽFK "Sparta"k je ostvario ubedljivu i zasluženu pobedu nad zemuskom Slogom u Beogradu. Nakon ove pobede Subotičanke su četiri kola pre kraja prvenstva na korak od odbrane titule šampiona Srbije.
Foto: ŽFK "Spartak"
Fudbalerke Spartaka na korak od odbrane šampionske titule

Šampionke iz Subotice su ušle silno motivisane u utakmicu sa željom da osvoje sva tri boda kako bi se približile ostvarenju cilja – odbrani šampionke titule.

Utakmica se igrala na polovini domaće ekipe, Spartak je ređao prilike ispred gola Gardijanove koja je u više situacija spasila gol domaćih. Najspretnije kod Golubica u prvom poluvremenu su bile Nasimento i Radojičićeva koje su postigle golove iz sjajnih asistenicija Sare Pavlović i Tijane Matić.

U drugom poluvremenu brazilka Nasimento svojim drugim golom na utakmici je povisila rezultat na 0:3. Talentovana Tijana Filipović je bila ubedljiva dva puta pred golom Sloge i povisila prednost na 0:5, golovima u 75 i 87 minutu. Tačku na ubedljivu pobedu stavila je Marenićeva svojim golom u 90 minutu. Šef stručnog štaba Boris Arsić je dao šansu svim rezervistima u drugom poluvremenu.

Sloga Radnički - Spartak 0:6 (0:2)
N.L. Marcela 20’, 61’, Radojičić 26’, T. Filipović 75’, 87’, Marenić 90’.

Sloga Radnički:  Gardijan, Šišković, B. Janković (Mladenović), T. Janković, Dabić, Čolić, Đilas, Ivanović, Batinić, Topalov (Jevtić), Gojak.

Spartak: Kostić (Cetinja), Krstanoska, Vajda (Mostarac), Slović, Frajtović, N.L.Marcela (Baka), Ilić (Mekuko), Radojičić (Marenić), Filipović, Pavlović, Matić.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.