Komentara: 0
Pregleda: 2443

Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Voždovac, Černišov ostaje na klupi "golubova"

17.11.2016. u 15:07h
Izvor: RTV
Trener fudbalera Spartaka Andrej Černišov demantovao je danas da će preuzeti Crvenu zvezdu. On je na konferenciji za medije pred susret sa Voždovcem rekao da nikakvih zvaničnih kontakata sa predstavnicima šampiona nije imao, te da je o eventualnim interesovanjima saznao iz srpskih i ruskih medija.
Fudbaleri Spartaka u subotu dočekuju Voždovac, Černišov ostaje na klupi "golubova"

Spartak drugi deo sezone započinje pred svojim navijačima, susretom sa ekipom Voždovca koju su u prvom delu sezone pobedili za "zelenim stolom".

Subotički fudbaleri su u pauzi imali i period odmora i mini-pripreme za nastavak sezone tokom kojih su pobedili Vojvodinu u prijateljskom susretu. Najveća nepoznanica za trenera domaćih u ovom momentu jeste promena na klupi Voždovca, gde je Ilija Stolica preuzeo vođenje Voždovca od Bratislava Živkovića.

Tokom prvenstvene pauze u ruskim medijima se pojavila informacija da će Černišov preuzeti šampiona, Crvenu zvezdu, što je on demantovao. - "Ni sa kim iz rukovodstva Crvene zvezde nisam pričao ni razgovarao, tako da sam sve novosti ja saznao da li iz ruskih, da li iz srpskih novina"- rekao je Černišov.

Spartak i Voždovac sastaće se u subotu od 13:30 na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaz će biti besplatan. Subotičani na polovini ligaškog dela zauzimaju 7. mesto sa 22 osvojena boda (6 pobeda, 5 poraza i 4 remija).

Pred reprezenatativnu pauzu "golubovi" su zabeležili prvu ovosezonsku pobedu na domaćem terenu i u subotu se nadaju narednoj. Jesenji deo šampionata igra se do sredine decembra, a do kraja će se pojačati intenzitet odigravanja utakmica pošto u manje od mesec dana treba da se odigra još 6 mečeva.

Izvor: RTV
Postavljeno pre 7 godina i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2443

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

andrej aleksejevič černišov

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.