Komentara: 3
Pregleda: 6045
Foto

Fudbaleri Spartaka u nedelju protiv Partizana

08.11.2014. u 15:59h
Izvor: Subotica.com
U poslednjoj utakmici 12. kola Jelen Super lige fudbaleri Spartaka u nedelju dočekuju vicešampiona Srbije, trenutnog lidera šampionata, ekipu Partizana. Meč se igra na Gradskom stadionu u Subotici od 13 časova, a karte se prodaju danas do 18 časova u Klubu, a sutra od 10 na stadionu.
Fudbaleri Spartaka u nedelju protiv Partizana

Da li će Gradski stadion u Subotici ostati neosvojiva tvrđava i za Partizan saznaćemo za nešto manje od 24 časa kada se glavni sudija oglasi po poslednjih put.

Spartak je ove sezone pokazao da ima odličnu odbranu, dok gosti iz Beograda demonstriraju vrlo efikasan napad, predvođen snažnim Škuletićem, iskusnim Lazovićem, brzonogim Živkovićem i nezgodnim Grbićem. Neprilike vrebaju sa više strana, ali Spartakova odbrana u dosadašnjem toku prvenstva pokazala je da je dobro organizovana, a golman Janošević jednostavno odbija da kapitulira.

Ko će biti zadovoljniji posle sutrašnjeg meča ostaje da se vidi, ali izvesno je da će Subotičani prisustvovati još jednoj pravoj prvenstvenoj borbenoj utakmici, a rezultat će, nadamo se, biti u korist domaće ekipe.

Povodom meča 12. kola FK "Spartak" napravio je redovnu konferenciju za novinare, a zatim su i prestavljeni novi dresovi koji će "plavo-beli" da nose već sutra protiv "crno-belih".

Fudbaleri Spartaka u nedelju protiv Partizana

Komesar za bezbednost FSS proglasio je ovu utakmicu mečom povišenog rizika.

Cene ulaznica za meč između Spartaka i Partizana iznosiće: zapad  400, istok 350,  jug 350 (gostujući navijači) i sever 200 (domaći navijači). Za ovu utakmicu važiće sve sezonske, porodične, VIP i ulaznice Kluba navijača FK "Spartak".

Prodaja ulaznica je počela danas u prostorijama kluba  i trajaće do 18 časova, a nastavlja se u nedelju od 10 do 13 časova za kada je zakazan početak meča

Uskoro detaljnije.

Veliki jubilej navijača Spartaka - 25 godina postojanja

U Subotici pred dolazak ekipe Partizana vlada prava praznična atmosfera. Pored dolaska renomiranog protivnika i zaista izvanrednih rezultata Spartaka, povod za slavlje je proslava 25-tog rođendana navijčke grupe Blue Marines.

Na samoj utakmici biće predviđen prigodan program, a do početka dugo isčekivanog susreta, meča za koji se slobodno može reći da je meč jeseni u Subotici, navijači Spartaka koji su širom Evrope se javljaju i najavljuju svoj dolazak na veliki jubilej grupe.

Fudbaleri Spartaka u nedelju protiv Partizana

Fudbaleri Spartaka u nedelju protiv Partizana

Fudbaleri Spartaka u nedelju protiv Partizana

Fudbaleri Spartaka u nedelju protiv Partizana

Slike koje možete da vidite u nastavku su nam stigle iz Sočija, sa Sardinije, iz Beča ali i iz Vitlejema.

Očekuje se veliki broj domaćih navijača koji su zbog godina i privatnih obaveza zadnji put davno bili na nekoj utakmici. Igrači su obećali da će uraditi sve što je u njihovo moći da i sa rezultatom doprinesu slavlju.

Izvor: Subotica.com
Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan Kzn pred fudbalski meč Spartak - Partizan
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 6045

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

fudbalski klub partizan

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.