Komentara: 4
Pregleda: 3805

Karte za fudbalsku utakmicu protiv Partizana od subote

04.11.2014. u 13:21h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub Spartak u nedelju na Gradskom stadionu u Subotici dočekuje Partizan - vicešampiona Srbije i trenutno prvoplasiranu ekipu Jelen super lige. Prodaja ulaznica za taj meč biće od subote u prostorijama kluba od 10-18 časova i u nedelju od 10 do 13 časova za kada je zakazan početak meča.
Karte za fudbalsku utakmicu protiv Partizana od subote

U utakmici 12. kola JSL Spartak dočekuje Partizan, a karte za ovu utakmicu prodavaće se preko servisa Ticketline od subote u prostorijama kluba (Park Rajhl Ferenca 10) od 10 do 18 časova, odnosno na dan utakmice od 10 časova pa sve do početka utakmice koji je zakazan za 13 časova.

Kompanija Ticketline po prvi put u Subotici organizuje distribuciju ulaznica na Gradskom stadionu i biće zadužena za sve sektore, uključujući i navijačke (sever i jug).

Cene ulaznica za meč između Spartaka i Partizana iznosiće: zapad  400, istok 350,  jug 350 (gostujući navijači) i sever 200 (domaći navijači).

Za ovu utakmicu važiće sve sezonske, porodične, VIP i ulaznice Kluba navijača FK "Spartak".

Karte za fudbalsku utakmicu protiv Partizana od subote

S obzirom da će ova utakmica bez sumnje biti proglašena mečom visokog rizika i važiće specijalne mere obezbeđivanja prostora na i oko stadiona. Mole se građani da blagovremeno nabave ulaznice i krenu prema stadionu na vreme kako bi se izbegle gužve na prilaznim stranama stadiona. Takođe apeluje se na sve građane da po mogućnosti parkiraju dalje od stadiona, da koriste gradski prevoz ili da na stadion dođu peške kako bi se izbegle nepotrebne gužve.

Policijska uprava Subotica će putem video nadzora i službenih lica u civilu nadzirati sve učesnike ove sportske priredbe i svake pokušaje nasilničkog ponašanja sankcionisati u skladu sa Zakonom. Takođe, zabranjeno je unošenje i upotreba alkohola, kao i unošenje i korišćenje pirotehničkih sredstava.

Maksimalan broj ulaznica koje će jedno lice moći da kupi je 4. Prodaja licima mlađim od 16 godina neće biti moguća. Kapije na zapadnoj strani stadina biće otvorene u 11 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3805

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.