Komentara: 4
Pregleda: 2840

Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju OFK Beograd

11.03.2016. u 15:20h
Izvor: TV Subotica
Sutra sa početkom u 15 časova na Gradskom stadionu u Subotici igra se fudbalski duel Spartaka i OFK Beograda. Subotičkoj ekipi važni su bodovi u prvenstvu, ali sigurno će u mislima biti i u prvom meču polufinala Kupa koji se igra četiri dana kasnije.
Fudbaleri Spartaka sutra dočekuju OFK Beograd

U 26. kolu Super lige Srbije, fudbaleri Spartaka dočekuju na svom terenu ekipu OFK Beograda. U prvom meču ove dve ekipe odigranog u okviru 11. kola „romantičari“ su na Karaburmi slavili sa 2:0 golovima Denkovića na startu utakmice i Jovanovića iz penala 5 minuta pre kraja susreta.

Prethodni meč na Gradskom stadionu koji je odigran poslednjeg dana februara 2015. godine u Subotici završen je pobedom Spartaka minimalnim rezultatom, pogodkom Đorđa Ivanovća.

Pred sutrašnji novi dvoboj, situacija je u potpunosti drugačija u odnosu na predhodna dva pomenuta duela. Spartak je na poslednjoj poziciji, ali su prolećnim partijama pokazali fudbalskoj Srbiji da je kriza rezultata iz jesenjeg dela prvenstva iza njih. Sa druge strane romantičari igraju po sistemu toplo hladno, ali svakako trijumf nad beogradskim Partizanom opominje svakog protivnika da se ne radi o lakom plenu.

U taboru Subotičana pred duel sa OFK Beogradom vlada odlična atmosfera nakon pobede u Kupu i dobrih rezultata u prva tri odigrana kola prolećnog dela šampionata. Stručni štab i igrači očekuju trijumf u sutrašnjem duelu, za koji su svi igrači maksimalno spremni i motiivisani.

- "Pred nama je teška utakmica. Trenutno se nalazimo na dnu tabele i mi i oni i stoga obe ekipe žele da pobede u sutrašnjem duelu. Ja mislim da je naša ekipa trenutno spremna samo imamo jedan problem – igrači su počeli da misle o Kup meču sa Partizanom. Mi moramo da promenimo njihovo razmišljanje jer je ova utakmica sa OFK Beogradom najvažnija, a kasnije ćemo da razmišljamo o Partizanu i Crvenoj Zvezdi. Sada u ovim danima koji su iza nas, najvažnije je bilo za ekipu da se pripremi o predstojećem meču sa OFK Beogradom. Mislim da su svi igrači spremni i da razumeju važnost trenutne situacije i idemo na pobedu." - izjavio je trener subotičkih "golubova" Andrej Černišov

Susret sa OFK Beogradom na programu je sutra od 15 časova na Gradskom stadionu. Posle susreta sa „romantičarima“ već u sredu plave golubove čeka prva utakmica polufinala Kupa Srbije protiv beogradskog Partizana na njegovom stadionu.

Cene ulaznica za subotnji meč iznose: za zapad 300, istok 250, sever i jug 200 din.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 8 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 2840

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.