Komentara: 4
Pregleda: 2781

Fudbaleri Spartaka od 17 časova dočekuju Jagodinu

12.08.2015. u 09:39h
Izvor: Subotica.com
Posle pomalo nesrećnog poraza od aktuelnog šampiona Srbije ekipa Spartaka ove sedmice odigraće dva superligaška meča, a već danas, u vanrednom 5. kolu, u Suboticu dolazi ekipa Jagodine koja se nalazi na začelju tabele.
Fudbaleri Spartaka od 17 časova dočekuju Jagodinu

Ekipa Spartaka sada već tradicionalno igra tvrde utakmice na mali broj golova pa se takav meč očekuje i tokom poslepodneva kada na Gradski stadion dolazi ekipa koja ove sezone nije ostvarila niti jednu pobedu.

U meču 5. kola Super lige Spartak od 17 časova dočekuje Jagodinu, a u timu neće biti većih promena u odnosu na meč protiv Partizana, ako se izuzme neigranje Srđana Plavišća koji je pre dva dana i zvanično prešao u Crvenu zvezdu.  Kapitenska traka ponovo se vraća na ruku Vladimira Torbice, a šef struke Stevan Mojsilović još uvek ne može da računa na povređenog Nemanju Milića.

Svoje viđenje današnjeg meča izneo je kapiten Torbica: - "Jagodina je proteklih sezona za nas bila dosta neugodan rival, ali smo u nekoliko poslednjih utakmica protiv njih pokazali kako možemo da igramo. Bio bih veoma zadovoljan kada bi se ponovio prošlogodišnji rezultat, kada smo u Subotici slavili sa 2:0."

Kao što je več bilo napisano meč se igra danas od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici, a ulaznice za meč iznose: za zapad 300, istok 250, sever i jug 200 din. Kao što smo i ranije najavljivali, u toku je prodaja sezonskih i polusezonskih paketa ulaznica koji se mogu kupiti u prostorijama JKP "Stadion" (Hala sportova "Dudova šuma") svaki radni dan od 9 do 15 časova. Najpovoljnija je kupovina sezonskih ulaznica koji su podeljene u dva paketa - navijački (fan) i porodični.

Posle današnjeg meča subotičku ekipu očekuje teško gostovanje u Novom Pazaru protiv ekipe koja ove sezone zasad beleži sasvim solidne rezultate među kojima je i pobeda na domaćem terenu protiv Partizana. Spartak do današnjeg meča imao je jednu pobedu, jedan remi i dva poraza, a priliku da uveća bodovni saldo imaće danas protiv neubedljive Jagodine koja je za 360 minuta postigla samo jedan pogodak, a primila 12.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 2781

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.