Komentara: 12
Pregleda: 5502

Plavšić i zvanično prešao iz Spartaka u Crvenu zvezdu

10.08.2015. u 16:36h
Izvor: Subotica.com
Fudbalski klub "Spartak" više neće moći da računa na usluge talentovanog brzonogog Srđana Plavšića koji je danas i zvanično potpisao za beogradske crveno-bele sa kojima je već neko vreme bio u pregovorima. Ugovor je potpisan na tri godine.
Plavšić i zvanično prešao iz Spartaka u Crvenu zvezdu

Omladinski reprezentativac i dojučerašnji prvotimac Spartaka u subotu je odigrao svoj poslednji meč u dresu subotičkog superligaša protiv Partizana, a već danas stavio je svoj potpis na vernost crveno-belima i tako se pridružio brojim saigračima iz reprezentacije koji igraju za ovaj beogradski klub.

Plavšić ima 19 godina, igra na poziciji veznog igrača, a pre Spartaka igrao je za CSK iz Čelareva. Za omladinsku reprezentaciju Srbije nastupio je četiri puta, a povreda ga je sprečila da bude na spisku selektora Veljka Paunovića za Svetsko prvenstvo na Novom Zelandu.

Ugovor je potpisan na tri godine, a detalji o transferu za sada nisu poznati. Zanimljivo je da je Plavšić na poslednjoj prvenstvenoj utakmici odigranoj protiv Partizana još jednom u ovoj sezoni započeo meč sa kapitenskom trakom, a nije ju predao čak ni kada je na poluvremenu ušao Torbica, dugogodišnji kapiten plavo-belih.

Plavšić i zvanično prešao iz Spartaka u Crvenu zvezdu

Plavšić i zvanično prešao iz Spartaka u Crvenu zvezdu

Plavšić u duelu protiv budućeg klubskog i reprezentativnog saigrača (Subotica, 14. mart 2015.)

Plavšića će subotička publika imati prilike ponovo da vidi početkom oktobra kada u naš grad dolazi Crvena zvezda.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 12
Pregleda: 5502

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.