Komentara: 7
Pregleda: 2734

Fudbaleri Spartaka odigrali nerešeno sa Jagodinom (0:0)

13.08.2015. u 11:12h
Izvor: Subotica.com
Meč 5. kola između Spartaka i Jagodine završen je bez golova, ali i bez detalja koji bi mogli da se opišu kao zanimljivi. Utakmicu na stadionu u Subotici posmatralo je oko tri stotine gledalaca. Naredni meč Spartak igra u Novom Pazaru u nedelju od 19 časova.
Fudbaleri Spartaka odigrali nerešeno sa Jagodinom (0:0)

U duelu vanrednog 5. kola Super lige u kojem su se juče na Gradskom stadionu u Subotici sastali Spartak i Jagodina malobrojna publika je ostala razočarana kompletnim utiskom, a pogotovo rezultatom koji su plavo-beli ostvarili protiv ekipe koja za 360 minuta nije pobedila, primila dvanaest golova i dala samo jedan.

Očekivala se tvrda utakmica, na mali broj golova, ali ukupno tri šuta u okviru gola je iznenadila i najpesimističnije ljubitelje fudbala. Utakmica u kojoj sudija pokaže kumulativno više žutih kartona nego što se uputi šuteva na gol ne može da nosi epitet zanimljive.

Fudbaleri Spartaka odigrali nerešeno sa Jagodinom (0:0)

foto: FK "Spartak"

Podatak o šutevima dovoljno dobro ilustruje ono što je viđeno juče na Gardskom stadionu i vrlo je malo detalja koji mogu da se izdvoje kao zanimljivi. Kapiten Torbica je meč započeo od prvog minuta, vesni red igrao je po prvi put ove sezone bez Plavšića koji je pojačao redove Crvene zvezde, a napadač Nemanja Milić se i dalje oporavlja od povrede.

Dva šuta u okvir gola, koliko je Spartak ukupno uputio, došle su sa noge reprezentativca Stefana Miloševića koji se tek nešto više istakao u sivilu jučerašnjeg superligaškog meča.

Spartak - Jagodina 0:0

Spartak:  Janošević Budimir, Jočić Branimir, Kovačević Vladimir, Torbica Vladimir (79' Manojlović), Ivanović Đorđe (84' Zlatković),  Milošević Stefan,  Mezei Nebojša,  Antonić Goran,  Ilić Stefan (74' Živković), Farkaš Daniel I Makarić Milan.

jagodina: Nikolić Đorđe, Milinković Milan, Baošić Jovan (46' Miladinović), Gašić Danijel, Filipović Aleksandar, Antonijević Veljko (55' Đekić), Ožegović Miloš, Nedović Stefan, Savković Mile, Nikolić Uroš I Mihailović Zoran (62' Stoičev)

Jagodina je tako, tek u petom pokušaju uspela da dođe do prvog boda u sezoni, a na osnovu prikazanog čini se da ga nije zaslužila niti jedna ekipa. U narednom kolu Spartak u nedelju gostuje u Novom Pazaru pod svetlošću reflektora od 19 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2734

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.