Komentara: 0
Pregleda: 4822

Fudbaleri Spartaka nastavljaju pripreme na Zlatiboru

22.06.2015. u 11:24h
Izvor: Subotica.com
U prvom delu priprema posle kraće pauze fudbaleri Spartak treninzi lakšeg intenziteta održani su u našem gradu, a sada slede kondicione pripreme na Zlatiboru koje će trajati do 5. jula, kada sledi povratak za Suboticu.
Fudbaleri Spartaka nastavljaju pripreme na Zlatiboru

Nova sezona u Superligi počinje u subotu 18. jula kada Spartak dočekuje "novajliju" u eliti, ekipu Radnika iz Surdulice. Tokom priprema Spartak će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, a za sada je planirana generalna proba 11. jula protiv Bekeščabe.

Na pripreme na Zlatibor je otputovalo 27 igrača, a vrlo brzo će im se pridružiti zlatni "orlići" Stefan Milošević i Stefan Ilić koji su rano jutros sleteli sa reprezentacijom U20 koja je u subotu osvojila titulu šampiona sveta.

Fudbaleri Spartaka nastavljaju pripreme na Zlatiboru

Ilić i Milošević (foto: Blic)

Od igrača koji su se našli  spisku na pripreme na Zlatiboru tu su Budimir Janošević, Srđan Plavšić, Miloš Manojlović, Branimir Jočić, Ćalasan, Vladimir Kovačević, Maxim Fedin, Vladimir Torbica, Miljan Ljubenović, Labović, Željko Žerađanin, Nikola Mirković, Stefan  Spremo, Nebojša Mezei, Stefan Milošević, Nemanja Milić, Goran Antonić, Bobby Ikpeaza, Stefan Ilić, Dejan Georgijević, Danijel Farkaš, Nikola Banjac, Luka Sili, Darko Gabrić, Đorđe Lazović, Marko Jondić, Lekić, Đorđe Ivanović i Nemanja Matić.

Sa ekipom putuju i Stevan Mojsilović (šef stručnog štaba), Aleksandar Kopunović (pomoćni trener), Dražen Cvijetković (trener golmana), Josip Cvijin (fizioterapeut) i Rodoljub Božović (ekonom).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 4822

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.