Komentara: 7
Pregleda: 4401

Milan Makarić novo pojačanje FK "Spartak"

26.06.2015. u 11:28h
Izvor: Subotica.com
Pripreme za novu sezonu su u punom jeku, baš kao i fudbalski transferi, pa je tako novo lice u Spartakovom timu mladi Milan Makarić (20) koji je juče potpisao dvogodišnji ugovor sa subotičkim superligašom, što je po rečima rukovodstva Kluba potvrda politike kluba, a ona je afirmacija mladih i talentovanih igrača. Pripreme na Zlatiboru će trajati do 5. jula, kada sledi povratak za Suboticu.
Milan Makarić novo pojačanje FK "Spartak"

Fudbaleri Spartaka trenutno se nalaze na središnjem delu priprema na Zlatiboru, šef struke Stevan Mojsilović na ovaj put poveo je 29 igrača, uključujući i "zlatne orliće" Stefana Ilića i Stefana Miloševića.

Pored igrača koji su bili deo prve ekipe u prethodnoj sezoni, pripreme za novu sezonu započeli su i neki novi igrači iz omladinskog pogona, igrači iz inostranstva, a najnovije pojačanje za subotičkog superligaša je Milan Makarić, bivši fudbaleri Vojvodine koji je potpisao Ugovor na dve godine.

Makarić (20) igra na poziciji zadnjeg veznog, prošao sve selekcije omladinske škole fudbalskog kluba Vojvodina.

U Spartaku ističu da je dolazak Makarića "potvrda politike kluba, a to je afirmacija mladih i talentovanih igrača". Makarić je prošle sezone odigrao 18 utakmica za Vojvodinu i postigao dva gola.

Mladi vezista će se ubrzo pridružiti ekipi i staviti se na raspolaganje šefu struke. Pripreme na Zlatiboru će trajati do 5. jula, kada sledi povratak za Suboticu.

Nova sezona u Superligi počinje u subotu 18. jula kada Spartak dočekuje "novajliju" u eliti, ekipu Radnika iz Surdulice. Tokom priprema Spartak će odigrati nekoliko kontrolnih utakmica, a za sada je planirana generalna proba 11. jula protiv Bekeščabe.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 4401

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.