Komentara: 1
Pregleda: 1437

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno u Jagodini (1:1)

07.12.2015. u 09:23h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da zabaeleže prvenstvenu pobedu ni na gostovanju u Jagodini te se tako nastavio niz od 12 mečeva bez pobede tokom kojih su plavo-beli postigli samo šest pogodatka, a jedan od njih je bio i u jučerašnjem duelu protiv "ćurana". U narednom kolu Spartak dočekuje Novi Pazar.
Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno u Jagodini (1:1)

Spartak je napokon postigao gol u prvenstvenoj utakmici, ali to nije bilo dovoljno za dugo očekivanu pobedu. Domaćini su u drugom poluvremenu uspeli da izjednače tako da su dva rivala podelili bodove.

Utakmica je počela idealno za Subotičane, Stefan Ilić je iskoristio nesmotrenost Gašića i doveo Spartak uvodstvo u 9. minutu utakmice. Nakon primljenog gola Jagodina je krenula agresivnije sa velikom željom za izjednačenjem, međutim odbrana Spartaka je delovala veoma sigurno i organizovano dok su opasno pretili iz kontranapada.  Pokušao je Torbica u 17. minutu međutim golman Nikolić je bio siguran na golu. Nakon pola sata igre Mrkela je bio u prilici da duplira prednost no njegov šut odlazi tik pored stative.

Jagodina je zaigrala bolje u nastavku susreta. Organizovano su napadali i u 55. minutu stigli do izjednačenja. Nikolić je iz kornera kratko proigrao Milinkovića koji upućuje odličan centaršut i pogađa Martinovića u glavu koji loptu sprovodi u mrežu za 1:1. Nakon izjednačenja domaćini su krenuli još agresivnije ka golu Spartaka. Subotičani su od 70. minuta uspeli da se oslobode pritiska, pokušao je Farkaš, zatim i Kovačević, ali rezultat se nije menjao.

Zbog nesmotrenog starta Zorana Kneževića Spartak je od 84. minuta imao igrača više na terenu. U finišu utakmice i Spartak je ostao bez jednog igrača. Fedin je prvi žuti karton zaradio zbog prigovora u  86. min. a nakon samo četiri minuta i drugi žuti karton zbog igranja rukom.

Jagodina – Spartak 1:1 (0:1)
Dušan Martinović 56' - Stefan Ilić 9'

Jagodina: Nikolić, Martinović, Savković (79. Milošević), Gašić (46. Nedović), Filipović, Milinković, Marić, Knežević, Kyeremeh (72. Stojmirović), Popović, Nikolić.

Spartak: Janošević, Farkaš, Kovačević, Antonić, Milošević, Tumbasević, Jondić, Makarić (57. Ivanović), Torbica (86. Uzuma), Mrkela (64. Fedin), Ilić.

U sledećem kolu koje je na programu 12. i 13. decembra Spartak na svom terenu u subotu dočekuje ekipu Novog Pazara.

Fudbaleri Spartaka igrali nerešeno u Jagodini (1:1)

Izvor: FK "Spartak"
Postavljeno pre 8 godina i 4 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1437
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.