Komentara: 3
Pregleda: 3792
Foto

Fudbaleri Spartaka igrali bez pogodaka u poslednjoj pripremi pred nastavak sezone

15.02.2014. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
Bledo izdanje subotičkog superligaša na poslednjoj proveri pred nastavak Superlige i meč bez golova sa prvoligašem Bežanijom. Prvenstvo za Spartak se nastavlja naredne subote kada na Gradski stadion dolazi Sloboda iz Užica.
Fudbaleri Spartaka igrali bez pogodaka u poslednjoj pripremi pred nastavak sezone

Tzv. generalna proba mogla bi da se nazove uspešnom utoliko što se niko od današnjih učesnika nije povredio i time verovatno stručni štab Spartaka može biti najzadovoljniji. U 90 minuta većinom nezanimljivog fudbala oba trenera isprobala su veliki broj igrača što je uticalo na tempo i povezanost u igri.

Sredinom prvog poluvremena, reklo bi se suviše rano, bilo je i malo povišene nervoze kod igrača oba tima, ali to je kod publike izvuklo samo zvižduke i negodovanje, uz onu poznatu "Igrajte fudbal!".

Na pauzu posle prvih 45 minuta užurbano je krenuo i trener Kanatlarovski koji je bio vidno nezadovoljan igrom u prvom delu i može se samo pretpostaviti kako je reagovao unutar četiri zida u svlačioni.

U prvoj postavi našao se i Janko Tumbasević, jedno od dva pojačanja koje je Spartak jutros predstavio, ali s obzirom na kratko vreme za uigravanje nije ostavio neki utisak. Drugo pojačanje, Stefan Petrović ušao je u drugom delu, sa još nekoliko drugih novih lica u Spartakovom timu.

Drugo poluvreme je počeo i nekadašnji ljubimac publike Branimir Aleksić, koji je imao neke nesuglasice sa upravom oko dalje saradnje, ali njegov ulazak je jedan deo publike pozdravio, dok su drugi ostali suzdržani.

Veći deo utakmice igrao je i Nosković koji nije uspeo da se izbori za neke konkretne šanse, pa se tako stopio u sivilo plavo belog tima na današnjoj pred premijernoj utakmici bez ikakvog rezultatskog značaja.

Prvi šut u okvir gola desio se tek u poslednjoj četvrtini utakmice i to je otprilike i bilo to što se tiče šansi i nekog fudbalskog uzbuđenja.

Ekipa Bežanije se pokazala kao čvrsta i organizovana ekipa, ali čini se da je Spartak morao mnogo bolje i moraće ako želi naredne nedelje da ostvari dobar rezultat.

Nepunih desetak minuta pre kraja igrač Bežanije Nemanja Matović dobio je drugi žuti karton, ovaj put zbog starta nad Džugurdićem, ali ni to nije poremetilo odnos snaga ili učinilo utakmicu zanimljivijom i do kraja je ostao onaj najnepopularniji rezultat - 0:0.

Utakmicu je posmatralo dvestotinjak navijača i simpatizera Spartaka, a u toj brojci uključeno je i pedesetak Marinaca na severnoj strani stadiona.

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Bežanija Fudbal: Spartak - Bežanija Fudbal: Spartak - Bežanija Fudbal: Spartak - Bežanija Fudbal: Spartak - Bežanija Fudbal: Spartak - Bežanija Fudbal: Spartak - Bežanija Fudbal: Spartak - Bežanija
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 3792

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.