Komentara: 2
Pregleda: 1505

Fudbal: Spartak u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi

12.08.2018. u 00:00h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sutra gostuju Crvenoj zvezdi u okviru 4. kola Superlige Srbije. Tim Vladimira Gaćinovića do sada je upisao samo pobedu protiv Mačve, a na dve utakmice je ostao bez bodova jer su utakmice na međunarodnoj sceni bile prioritet.
Fudbal: Spartak u nedelju gostuje Crvenoj zvezdi

U nezgodnom trenutku Spartak Ždrepčevu krv očekuje duel sa Crvenom zvezdom.  Dok su nizali uspehe u kvalifikacijama za Ligu Evrope u domaćem  šampionatu su uknjižili dva vezana poraza.

- Mi izlazimo iz teške utakmice , a isto tako nas očekuje nezgodan meč protiv aktuelnog prvaka Srbije, međutim to ne treba da nas zabrinjava jer smatram da smo navikli na ovakav ritam. Nadam se da ćemo moći nastupiti u sastavu koji bi ravnopravno mogao da parira Crvenoj zvezdi i da osvojimo bar bod, a možda i tri. Igrači koji su bili povređeni verujem da će biti spremni za ovaj duel, sem Jočića. Momci koji  izađu na terenu verujem da će dati sve od sebe kako bi osvetlali obraz, a u kojem sastavu ćemo igrati više ćemo znati pred sam meč jer postoji mogućnost da se odmore neki od igrača,a da se prilika ukaže onima sa manjom minutažom – kaže  Darko Sekulović , pomoćni trener Spartaka.

Vladimir Torbica, kapiten Subotičana i najiskusniju u timu plavo-belih kada su mečevi protiv Crvene zvezde u pitanju. U dosadašnjoj karijeri koliko nosi dres tima sa severa Bačke  propustio je samo jedan meč protiv Zvezde. Pred sutrašnju utakmicu u Beogradu kapiten "golubova" jasno poručuje:

- Očekuje nas utakmica protiv Crvene zvezde nakon rezultatske krize. Odlično je sve krenulo tom utakmicom u Pragu koju smo izgubili, ali obezbedlil plasman u dalji tok kvalifikacija. Međutim, nakon  toga smo upisali dva poraza. U domaćem šampionatu, a zatim i u trećem kolu protiv Brondbija. Ne bi trebalo to negativno da utiče na ekipu pred ovaj meč koji nam je izuzetno bitan. - kaže kapiten Torbica - Što pre moramo da zaboravimo sve što je bilo i da se posvetimo onome što je pred nama jer nas očekuje težak  i motivisan protivnik bez obzira u kom sastavu da igra. Crvena zvezda ima veliki fond igrača i nama će biti jako teško. Očekujem od svih u timu Spartaka,  koji dobiju šansu,  da je iskoriste tokom  cele utakmice. Iskreno se nadam da će i svi oni koji su imali problema sa povredama biti spremni za sutrašnju bitku i da u Beograd nećemo otići samo da nastupamo i upišemo odigran meč,  nego da ćemo izaći onako kako treba. Kao tim koji će da se bori,   jer jedino tako možemo ostvariti povoljan rezultat koji bi nam posle ovih poraza mnogo značio. Moramo  početi  osvajati bodove u prvenstvu i iz tog razloga neophodno je da  se maksimalno posvetimo ovoj utakmici.

Duel dve ekipe koje su još uvek aktivne u evropskim takmičenjima igra se u nedelju od 19 časova, a prenos je obezbeđen na TV Arenasport 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1505

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.