Komentara: 7
Pregleda: 2823

Fudbal: Spartak savladao Voždovac u gostima (2:3)

08.12.2017. u 22:04h
Izvor: Subotica.com
U derbiju 21. kola Superlige Spartak je u Beogradu savladao neugodni Voždovac i zalečio rane iz poraza protiv Mačve. U poslednjem ovogodišnjem delu sezone Spartak će ugostiti Vojvodinu.
Fudbal: Spartak savladao Voždovac u gostima (2:3)

Prvi gol za Spartak smo videli u 26. minutu, a strelac je bio Mile Savković. Na veliki odmor se otišlo sa minimalnom prednošću Subotičana. U drugom poluvremenu su viđena još četiri pogotka. Đorđe Ivanović u 51. minutu bio je precizan sa bele tačka i duplirao prednost Spartaka, a Aleksandar Filipović je u 79. minutu smanjio na 1:3. Međutim, samo tri minuta posle Filipovića, Mile Savković je postigao drugi gol i odveo Spartak na dva gola prednosti (1:3). Nikola Ćirković je 5 minuta pre kraja utakmice postavio konačan rezultat 2:3

Voždovac – Spartak Ždrepčeva krv 2:3 (0:1)
Filipović 79', Ćirković 85' - Savković 26' i 82', Ivanović 52' (p)

Voždovac: Popović, Ćirković, Mihjalov, Petrović, Filipović, Gavrić (od 77. Stuparević), Srećković, Luković, Pavlovski (od 56. Zec), Duronjić (od 56. Pavlović, Georgijević. Trener: Ilija Stolica.

Spartak ŽK: Ostojić, Stojković, Kerkez, Radovanović, Hajdin, Torbica, Šimura (od 46. Glavčić), Savković (od 89. Ćalasan), Ivanović, Vukčević (od 73. Abaz), Čečarić. Trener: Aleksandar Veselinović.

Na kraju jesenjeg dela šampionata Spartak će ugostiti Vojvodinu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2823

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.