Komentara: 7
Pregleda: 2738

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Spartu u kvalifikacijama za Ligu Evrope

25.07.2018. u 22:40h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv u četvrtak od 20 i 45 u Novom Sadu dočekuje Spartu iz Praga u 2. kolu kvalifikacija za Ligu Evrope. Gosti imaju ulogu favorita, ali se "golubovi" neće olako predati.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Spartu u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Uspeli su Subotičani pre sedam dana da obezbede plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope gde ih sutra očekuje duel sa praškom Spartom. Tim Vladimira Gaćinovića u međuvremenu je odigrao i prvu utakmicu domaćeg šampionata, pa za odmor nije bilo vremena, ali iz tabora plavo–belih poručuju da su spremni.

Iako je Sparta favorit, ni Subotičani neće sutra izaći sa belom zastavom na „Karađorđu“.

- Očekivanja pred duel su pozitivna. Svesni smo sa kakvim protivnikom igramo i kakav individualni kvalitet Sparta poseduje. Znamo koliko su jaki, koliko klub ulaže u igrače i da su zaista jak protivnik. Lično poznajem nekoliko igrača u Sparti, ali imamo poverenje u svoje momke i verujem da možemo da dobrog rezultata – kaže Sava Pavićević, saradnik šefa struke Spartaka

Dobro znaju Subotičani odakle preti najveća ospasnost.

- Ne bih izdvajao nikog posebno, Sparta ima izuzetne pojedince. Sa Kangom sam malo sarađivao u Zvezdi, sa Plavšićem sam igrao u našem najvećem klubu. Sve su to kvalitetni igrači i možda najopasniji, Ne smemo samo na njih da obraćamo pažnju nego biti skoncentrisani na celu ekipu. Moramo biti tim i tada možemo očekivati da se desi pozitivan ishod. Za nas je bitno da uđemo maksimalno jako u utakmicu kao jedan. Nemamo šta da izgubimo,možemo samo da ostvarimo novi uspeh – jasan je Pavićević.

Kapiten Spartaka, Dejan Kerkez, se nada dobroj igri i povoljnom ishodu pred revanš.

- Znamo protiv kakvog protivnika igramo i koliko je Sparta bila uspešna na međunarodnoj sceni do sada. Respektujemo protivnika, ali mi imamo naše planove i želje, a to je da damo sve od sebe i da pokušamo ostvariti što bolji rezultat. Nadam se da ćemo uspeti u tome – rekao je Karkez.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Spartu u kvalifikacijama za Ligu Evrope

Šef struke Sparte, Pavel Hapal, nije mnogo komentarisao svog rivala

- Dobro smo upoznati sa našim rivalom. Gledali smo snimke Spartakovih utakmica, od ove sezone, ali i iz prethodnog perioda. Čini mi se da sam i uspeo da pročitam igru Subotičana. Naš protivnik je sastavljen od kvalitetnih igrača što je tipično za ove prostore. Došli smo u Srbiju kao favoriti, potrudićemo se da opravdamo tu ulogu. Nadam se da ćemo nametnuti svoju igru i uspeti da ostvarimo pobedu. - kaže Hapal

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 9 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2738

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.