Komentara: 6
Pregleda: 2468
Foto

Fudbal: Spartak savladao mladu reprezentaciju Republike Srpske

08.11.2017. u 19:04h
Izvor: Subotica.com
Prvenstvenu pauzu fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi iskoristili su za odigravanje prijateljske utakmice. Subotički superligaš u kombinovanom sastavu snage je odmerio sa mladom reprezentacijom Republike Srpske. Kada se činilo da će se utakmica završiti nerešeno, Nemanja Glavčić se u 90. minutu pobrinuo da Spartak bude pobednik.
Fudbal: Spartak savladao mladu reprezentaciju Republike Srpske

Prvih 45. minuta proteklo je u ispitivanju snaga bez većih opasnosti po golmane. Stefan Šormaz, propustio je šansu da Subotičanima donese prednost, a nešto kasnije neprecizan je bio i Antunić. Pokušao je iz daljine, lopta je završila pored gola. Na isteku polovine prvog dela, gosti su stvorili povoljnu priliku. Lukić je vešto uposlio Krajišnika, ali je njegov šut izblokirao Dunđerski, sa gol linije izbacio je loptu u polje i sačuvao mrežu svog tima.

Nastavak meča protekao je u dinamičnioj igri. Najlepša akcija i možda najbolja prilika viđena je u 59. minutu. Dunđerski je uposlio Jovića, on odlično centrirao, ali je Šormaz zakasnio i propušta šansu da Spartak dovede u vođstvo.

Fudbal: Spartak savladao mladu reprezentaciju Republike Srpske

U finišu utakmice razigrale su se obe ekipe. Dunđerski je još jednom bio u ulozi golmana i otklonio opasnost nakon šutaLukića, dok je na drugoj strani Stamenković uputio šut, ali je lopta završila preko gola. Na kraju je, ipak,domaćin slavio prelepim pogotkom Glavčića koji je silovito šutirao iz velike daljine i poslao loptu u same rašlje za 1:0.

Spartak ŽK – Republika Srpska U21 1:0 (0:0)
Glavčić +90.

Spartak: B. Jović, Lučić, Antunić, Glavčić, Pantić, Dunđerski, Šormaz, Medić,F. Jović, Tomović, Radovanović. Igrali su još: Stamenković, Matijević, Pavlović, Cvijić.

R. Srpska: Ilić, Davidović, Petrović, Karjašević, Despotović, Maksimović, Stjepanović, Vojinović, Lukić, Krajišnik, Gavranović. Igrali su još: Pupovac, Jekić, Ivanović, Petković, Ostojić, Beširević, Popović, Malinović, Bosančić, Šamara, Lolić.

Fudbal: Spartak savladao mladu reprezentaciju Republike Srpske

Iako je u toku pauza zbog obaveza reprezentacija, Spartak će igrati meč osmine finala Kupa Srbije protiv Mačve. Duel dva superligaša na programu je za nedelju dana, 15. novembra od 13 časova na Gradskom stadionu u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske Prijateljski fudbalski meč Spartaka i mlade reprezentacije Republike Srpske
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2468

Povezano dešavanje

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.