Komentara: 3
Pregleda: 1717

Fudbal: Spartak predstavio Rakića i Jezdimirovića

15.07.2021. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Tri dana pre prve takmičarske utakmice u novoj sezoni Spartak je predstavio dvojicu novajlija. U redove "plavih golubova" stigli su Milana Jezdimirović i Slađan Rakić. Dvojica odbrambenih igrača potpisala su trogodišnje ugovore sa subotičkim superligašem.
Fudbal: Spartak predstavio Rakića i Jezdimirovića

Milan Jezdimirović je stigao iz Zlatibora, gde je bio i kapiten. Igra na poziciji desnog beka. Svestan je jake konkurencije, ali veruje da će se nametnuti i svojim iskustvom pomoći Spartaku u ostvarenju ciljeva.

- Spartak je klub sa dugom tradicijom, svestan sam te činjenice i šta se od nas očekuje. Pokušaću da se nametnem stručnom štabu svojim zalaganjem i igrama da pomognem ekipi u ostvarenju ciljeva za ovu sezonu – kaže Jezdimirović.

Fudbal: Spartak predstavio Rakića i Jezdimirovića

Milan Jezdimirović / Slađan Rakić

JOVANOVIĆ I VUJANOVIĆ NAPUSTILI SPARTAK - Letnji prelazni rok uveliko traje, a kako se bliži početak prvenstva polako se sklapa igrački kadar. Spartak je doveo tojicu novajlija, potpisao ugovore sa pet omladinaca, neki su se vratili sa pozajmica, ali ima i onih koji su napustili redove subotičkog superligaša. Posle Branimira Jočića kome je ugovor istekao, Nikša Vujanović i Strahinja Jovanović su okončali saradnju sa "golubovima" i slobodni su u izboru nove sredine. Aleksa Urošević je otišao na pozajmicu u Radnik iz Bijeljine, dok će se Ognjen Mažić kaliti u OFK Bačkoj iz Bačke Palanke. Andrija Milić se vratio sa pozajmice.

Povratnik u redove plavo – belih, Slađan Rakić, dolazi iz Grafičara. Levi bek je pre tri godine stigao na sever Bačke, ali se protekle sezone preselio u Zvezdinu filijalu. Završio je saradnju sa prethodnim klubom i rado se odazvao na poziv čelnika Spartaka.

- Pre tri godine sam obukao dres Spartaka, ali sam sticajem okolnosti otišao na pozajmice. Prošle sezone sam igrao za Grafičar, a kada sam sa Zvezdinom filijalom okončao saradnju rukovodstvo Spartaka mi je pružilo šansu da sa ekipom treniram, potom i ponudilo ugovor. Nisam se premišljao, saradnja je potpisana na tri godine i mnogo sam zahvalan Nikoli Simoviću i svima u klubu na ukazanom poverenju. Tu sam da se nametnem i dam svoj doprinos za što bolji plasman Spartaka – rekao je Rakić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 9 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1717
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.