Komentara: 0
Pregleda: 2353

Fudbal: Spartak predstavio četvoricu novajlija

14.02.2019. u 09:29h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv tokom zimskog prelaznog roka napravio je velike promene u igračkom kadru. Da bi što spremniji dočekali nastavak prvenstvene trke i ostvarivali bolje rezultate, Subotičani su angažovali sedam novajlija.
Fudbal: Spartak predstavio četvoricu novajlija

Spartak u prolećnom delu prvenstva želi da ostvari bolji učinak i obezbedi sigurnu poziciji, pa je u svoje redove doveo nove igrače. Pre odlaska na pripreme u Antaliju Subotičani su predstavili su trojicu novajlija,  dok su pred sam start prolećnog dela ozvaničili dolazak Otaševića, Tripkovića, Tufegdžića i Radovanovića.

Iskusni centralni bek, Vladimir Otašević, vratio se u Suboticu posle sedam godina i ponovo zadužio plavo – beli dres.

- Kada sam dobio poziv iz Spartaka nisam se dvoumio, jer sam  znao da se radi o organizovanom klubu koji je tokom  proteklih  godina pokazao kojim putem želi da ide. Mislim da ću uspeti svojim dosadašnjim iskustvom da pomognemo ovoj mladoj ekipi koju čine veoma talentovani igrači, da zajedno sa svima ljudima u klubu napravimo odličan rezultat,  jer to Spartak  zaslužuje. Atmosfera je odlična, nadam se dobrom startu,  jer nam je potrebno samopouzdanje, a ostalo ćemo polako rešavati u hodu da stignemo do cilja – rekao je povratnik u redove „golubova“, a potom dodao:  - Zahvaljujem  se  i ljudima iz čačanskog Borca  čiji dres sam nosio prethodnih godinu i po dan,  što su mi izašli u susret i dali mi papire,  kada sam rekao da prelazim u Spartak. Mnogo im dugujem i verujem da ću im se jednog dana odužiti, makar kao trener – poručio  je Otašević

U redove subotičkog superligaša iz čačanskog Borca stigao je Nikola Tripković, mladi napadač.

- Drago mi je što sam došao u klub koji je dobro organizovan, što godinama u nazad potvrđuje svojim rezultatima i stvaranjem maldih igrača. Trudiću se da sebe predstavim u najboljem svetlu i potvrdim poverenje koje mi je ukazano. Želja svih nas,  i obaveza je,  da Spartak vratimo gde zaslužuje u superligaškom društvu. Da prvenstvo privedemo kraju kako treba bez pritiska i da se nađemo u gornjem delu tabele. Ekipa je mlada, ali to ne treba da nas sputava u ostvarenju zacrtanog – istakao je novi napadač Spartaka.

Fudbal: Spartak predstavio četvoricu novajlija

Sa namerom da pojača veznu liniju Subotičana, iz Sinđelića je doveden Lazar Tufegdžić.

- Zahvaljujem se upravi kluba i šefu struke na ukazanom poverenju. Potrudiću se da pružim što bolje igre i opravdam očekivanja koje imaju od mene. Brzo sam se uklopio u ekipu jer već nekoliko igrača poznajem od ranije. Svima nam je želja da na kraju zauzmemo neku od pozicija koja vodi u plejof i nadamo se da će mo u tome uspeti – jasan je Tufegdžić .

Na sever Bačke, iz Bežanije stigao je Đorđe Radovanović. U Klubu očekuju da nadomesti odlazak Japanca Šimure i pomogne ekipi u boljem plasmanu u nastavku sezone.

- Velika mi je čast što sam došao u Spartak, klub sa Potrudiću se da opravdam ukazano poverenje. Za sada sve ide po polanu. Pripreme smo odradili na visokom nivou i spremno dočekujemo start drugog dela prvenstva. Verujemo da ćemo sezonu okončati na što boljoj poziciji jer je to želja svih nas – rekao je Radovanović.

Prvi takmičarski meč  u novoj godini Spartak će odigrati u nedelju 17. februara, kada „golubovi“ gostuju ekipi Dinama u Vranju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 2353

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.