Komentara: 3
Pregleda: 2416

Fudbal: Neuspešna "generalka" Spartaka pred nastavak prvenstva

10.02.2019. u 20:38h
Izvor: Subotica.com
Do starta drugog dela šampionata u Superligi Srbije ostalo je još šest dana. Završene su pripreme za nastavak prvenstvene trke, ali i prelazni rok. Spartak je napustilo nekoliko igrača, a uprava plavo – belih je angažovala šestoricu novajlija.
Fudbal: Neuspešna "generalka" Spartaka pred nastavak prvenstva

Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi vratili su se iz Turske gde su odradili  drugi deo priprema za nastavak sezone. Tokom boravka u Antaliji odigrali su nekoliko kontrolnih utakmica i radili na uigravanju tima.

Novajlije koje su se priključile na startu pripremnog perioda (Mladenović, Đorđević, Radovanović, Tripković, Tufegdžić) su se uklopile, međutim mladi vezista Nikola Lakčević koji je stigao iz Partizana na pozajmicu, odlučio je ipak, da se vrati u svoj matični klub i raskine ugovor o ustupanju sa subotičkim timom. Cucin koji je takođe došao iz redova vicešampiona, povredio se na prvoj utakmici i propustio je pripreme.

S obzirom da su redove „golubova“ napustila trojica standardnih prvotimaca, uprava se odlučila da pojača odbranu i poslednjeg dana zimskog prelaznog roka dovela štopera. Subotičani su uspeli da se dogovore sa dojučerašnjim članom čačanskog Borca Vladimirom Otaševićem, posle sedam godina povratnikom u Spartak. Otašević je potpisao ugovor o saradnji sa plavo – belima do leta uz mogućnost preduženja.

Ekipa Predraga Rogana odigrala je i poslednju pripremnu utakmicu, koja je bila ujedno i generalna proba pred start prolećnog dela prvenstva. Spartak je poražen u Bečeju od istoimene ekipe minimalnim rezultatom 1:0. Prvenstvo se nastavlja u subotu 16. februara, a „golubovi“ putuju u Vranje na megdan poslednjeplasiranoj ekipi Dinama.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 meseca
Komentara: 3
Pregleda: 2416

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.