Komentara: 2
Pregleda: 2502

Fudbal: Spartak nastavio pripreme u Antaliji, stigla još tri igrača

26.01.2022. u 14:26h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka su se od nedelje preselili u Antaliju gde će boraviti do 5. februara i odraditi drugi deo priprema za nastavak prvenstva u Linglong Superligi Srbije.
Fudbal: Spartak nastavio pripreme u Antaliji, stigla još tri igrača

Subotičani su pred sam odlazak angažovali nekoliko novih igrača od kojih su trojicu i zvanično promovisali pred sam put. Predstavili su Filipa Tomaškovića, Marka Žulja i golmana Jelovca, a saradnju su ozvaničili još sa povratnikom Andrijom Rajovićem, Lazarom Milutinovićem i Milošem Roševićem.

Fudbal: Spartak nastavio pripreme u Antaliji, stigla još tri igrača

Lazar Milutinović

Pred sam odlazak u Antaliju potpis na trogodišnji ugovor sa Spartakom stavio je Lazar Milutinović. Dvadesetčetvorogodišnji novajlija u redove Subotičana dolazi iz Feniksa iz Stare Pazove, a igra na poziciji veznog igrača.

Osim njega ugovor sa "golubovima" ozvaničio je i povratnik Andrija Rajović. Obavezao se naredne dve  godine da nosi plavo – beli dres.

Fudbal: Spartak nastavio pripreme u Antaliji, stigla još tri igrača

Andrija Rajović

Fudbal: Spartak nastavio pripreme u Antaliji, stigla još tri igrača

Miloš Rošević

Miloš Rošević igra na poziciji napadača, a u Spartak dolazi iz zaječarskog Timoka. Rođen je 2001. godine, a sa subotičkim superligašemo potpisao je ugovor na četiri godine.

Šef struke Vladimir Gaćinović, sa saradnicima, na pripreme u Antaliju odlučio se da povede 32 igrača među kojima je i šest omladinaca.

Golmani: Mišo Dubljanić, Marin Dulić, Milan Jelovac. Igrači: Vlado Desnica, Alfonso Msanga, Filip Tomašković, Milan Jezdimirović, Simo Vrbljanac, Luka Jančić, Marko Žulj, Mihailo Bogićević, Mihajlo Ivančević, Aleksandar Vidović, Stefan Milošević, Danijel Kolarić, Srđan Šćepanović, Aleksa Đurasović, Vladan Vidaković, Noboru Šimura, Andrija Rajović, Abraham Moris, Luka Bijelovic, Lazar Tufegdžic, Lazar Milutinović, Uroš Čejić, Nemanja Mihajlović, Andrej Todoroski, Nikola Srećković, Stefan Simin, Andrej Bogićević, Nemanja Nikolić i Miloš Rošević.

Tokom boravka u Turskoj „golubovi“ će odigrati i sedam kontrolnih utakmica da se što bolje uigraju. U prvoj proveri Spartak će snage odmeriti sa  češkom Karvinom, a meč se igra danas. Za dva dana sledi utakmica sa poljskom Krakovijom (28.01.), zatim će igrati sa ekipom Atirau iz Kazahstava (29.01.). Četvrtu proveru imaće protiv ukrajinske Zorje (31.01.), dva dana potom odmeriće snage sa ekipom Veresa. Šestu kontrolnu utakmicu „golubovi“ će igrati sa Baltikom (03.02.), dok je generalna proba zakazana za 5. februar kada će im protivnik biti ukrajinski Dnjepar.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2502

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.