Komentara: 16
Pregleda: 7861

Fudbal: Spartak i Crvena zvezda u sredu u Subotici

02.12.2018. u 16:20h > 03.12.2018. u 17:44h
Izvor: Subotica.com
U sredu se igra vanredno kolo Superlige, a Spartak se konačno vraća na svoj stadion i nema bolje premijere nego one protiv najjače ekipe Srbije. Duel sa Crvenom zvezdom igra se od 16 časova, a karte su puštene u prodaju.
Fudbal: Spartak i Crvena zvezda u sredu u Subotici

Gradski stadion je konačno završen (u ovoj fazi rekonstrukcije) i Spartak će tako u 19. kolu po prvi put ove sezone zaigrati pred svojom publikom u Subotici. U povezanoj vesti i pvezanom albumu pogledajte kako danas izgleda stadion sa novom travnatom podlogom, opasan modernom atletskom stazom.

Meč visokog rizika, kao što smo i navikli kada dolaze Crvena zvezda i Partizan, igraće se u sredu od 16 časova, a ulaznice su puštene u prodaju još u subotu. Cene ulaznica su, za zapadnu tribinu 400 dinara, za istočnu 350, koliko treba izdvojiti i za južnu na kojoj se nalaze pristalice beogradske ekipe. Za posmatranje meča sa severne tribine, rezervisane za navijače Spartaka, ulaznica će iznositi 200 dinara.

Deca do 14 godina, u pratnji roditelja ili druge punoletne osobe, plaćaće ulaznicu po povlašćenoj ceni od 100 dinara (istočna i zapadna tribina)

Prodajna mesta su: Bazen "Prozivka" (svaki dan 7-20 časova), objekat uprave JKP "Stadion" u Hali sportova (pon-sre od 7 do 15 časova), kao i biletarnica na zapadnoj strani stadiona na dan utakmice od 15 časova.

Iz JKP "Stadiona" apeluju na građane koji planiraju prisustvo na ovom meču da blagovremeno dođu na stadion kako bi izbegli gužve. Policija je najavila da će za utakmicu visokog rizika obezbediti pojačane snage kako bi preventivno obezbedile sigurnost posetilaca, te da će mesto dešavanja, unutar i oko stadiona, biti pod video nadzorom.

DELIMO ULAZNICE ZA MEČ SPARTAKA I CRVENE ZVEZDE

U saradnji sa JKP "Stadion" podelićemo 7 puta po 2 ulaznice za zapadnu tribinu. Zainteresovani posetioci koji žele da budu u konkurenciji za dobitnike kompleta karata pozivamo da nam se jave putem mejla nagradnaigra@subotica.com i napišu osnovne podatke (ime, prezime i telefon), čime će steći pravo da dobiju dve karte za predstojeći meč Spartaka i Crvene zvezde.

Kako bismo dali što veće šanse svima nagradna igra traje do ponedeljka u 16 časova, kada ćemo proglasiti srećne dobitnike, njihove inicijale objaviti u ovoj vesti, a zatim i kontaktirati putem mejla oko preuzimanja.

DOBITNICI KARATA ZA MEČ SPARTAKA I CRVENE ZVEZDE

Za manje od 24 časa javilo nam se oko 170 zainteresovanih posetilaca sajta, ali nažalost možemo da podelimo samo 7 kompleta, odnosno 14 karata. Nasumičnim odabirom proglašujemo dobitnike: Marija K. (...90@gmail.com), Dragan S. (...71@gmail.com) Tatjana V. V. (...ic@gmail.com), Ištvan J. (.an@gmail.com), Miroslav D. (...ma@gmail.com), Silvia G. (...as@yahoo.com) i   Nikola S. (...12@gmail.com).

Dobitnike ćemo uskoro obavestiti putem mejla oko preuzimanju ulaznica, a svima se zahvaljujemo na učestvovanju.

Izvor: Subotica.com
Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza) Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza) Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza) Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza) Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza) Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza) Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza) Rekonstruisani stadion (nova trava i atletska staza)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 7861

Povezane vesti

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.