Komentara: 2
Pregleda: 2267

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezdu na renoviranom stadionu

04.12.2018. u 09:40h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv sutra, 5. decembra, od 16 časova na Gradskom stadionu ugostiće Crvenu zvezdu u okviru 19. kola Superlige Srbije. Tim Predraga Rogana konačno će zaigrati pred svojom publikom u Subotici.
Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezdu na renoviranom stadionu

Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je do  sada najteži ispit u ovom jesenjem delu. „Golubovi“će u sredu na renoviranom stadionu u dočekuju Crvenu zvezdu. Svesni su težine ovog meča u redovima subotičkog superligaša, ali potajno priželjkuju dobar rezultat.

- U goste dolazi evropska Crvena zvezda koju na fenomenalan način predvodi kolega Vladan Milojević. Zvezda od njegovog dolaska na klupu, igra moderan, brz i direktan fudbal, a podatak da se čak 18 igrača tima iz „Ljutice Bogdana 1a“ do sada upisivalo u listu strelaca dovoljno govori sa kakvim fondom igračkog kadra raspolažu - započeo je analizu strateg plavo-belih, Predrag Rogan - Znači da ćemou sredu igrati protiv izvanrednog protivnika, ali bez obzira na sve siguran sam, ko izađe na teren od mojih igrača da će dati sve od sebe. Biće posvećeni u potpunosti svom zadatku, a za koji rezultat će to biti dovoljno, videćemo posle 18 časova u sredu. Bez obzira što je Crvena zvezda favorit, ona to na terenu treba da opravda.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezdu na renoviranom stadionu

Otežavajuća okolnost pred ovaj duel je što Predrag Rogan  i njegovi saradnici ne mogu da računaju na nekoliko igrača zbog povreda.

- Nas problemi nikako da mimoiđu. Povređenima, Marčiću i Jočiću, priključili su se Denković i Tekijaški nakon utakmice protiv Proletera. Međutim,  oni igrači koji su nam na raspolaganju sigurno da će učiniti sve i odigrati najbolje što mogu na ovoj utakmici. Svi momci predano rade i voleo bih da se izrespektuju rezultati koje su oni postigli u prethodnom periodu, s obzirom na izuzetno težak raspored. Imali smo tri teška gostovanja, na Banjici, u Šapcu i Novom Sadu gde smo ostali neporaženi, ali i pobeda na neutralnom terenu u Kuli protiv Bačke. Naravno da se greške pojavljuju u nekim delovima utakmica, što je sasvim normalno za ovu mladu ekipu, s obzirom da smo  najmlađi tim u ligi, ali i pored svega ovi igrači zaslužuju velike pohvale i iskreno se nadam da ćeu sredu doći mnogo ljubitelja fudbala da podrže ove momke. Ovom prilikom upućujem i poziv navijačima da dođu u što većem broju i da podrže Spartaka na Gradskom stadionu gde smo se vratili posle nekoliko meseci – poručio je Predrga Rogan šef Subotičana.

Kapiten Spartaka Vladimir Torbica, „živa legenda“ subotičkog superligaša pred duel sa Crvenom zvezdom izrazio je želju da njegov tim  ostvari dobar rezultat, posebno što je za njega ovo najverovatnije i poslednja utakmica protiv crveno – belih.

- Zvezda je u izuzetnoj formi, kako u domaćem prvenstvu, tako i u Evropi igra fantastično. Za sve što su postigli, posebno na  međunarodnoj sceni treba im odati priznanje. Nama je čast što igramo protiv takve ekipe, ali ovog trenutka sve to moramo da stavimo u drugi plan,  jer su nam  bodovi preko potrebni. Bez obzira protiv koga igramo, mi moramo dati svoj maksimum i pokušati ostvariti dobar rezultat. Tako ćemo se ponašati i u sredu na utakmici, jer  mislim da  bodovni saldo koji mi imamo trenutno nije zadovoljavajući. Mogli smo i trebali više, gubili smo neke već dobijene utakmice, ali  to je druga tema. Spremni moramo da dočekamo utakmicu protiv aktuelnog šampiona, koncentracija mora biti prisutna svih 90 minuta, jer Zvezda i najmanje opuštanje ume da kazni drastično. Trebaće nam mobilnost, pre svega fokus na ono što nas očekuje na toj  Lično bih voleo da ostvarimo jedan povoljan rezultat , dobar za nas. Ako ćemo i sa neke lične strane iz razloga što je ovo možda i poslednja utakmica koju igram protiv Crvene zvezde. Poslednja sezona za mene svakako  jeste, tako da je to jedan motiv više ukoliko dobijem priliku da se nađem na terenu  – rekao je Torbica.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezdu na renoviranom stadionu

SPARTAK DOMAĆIN U SUBOTICI POSLE SKORO 4,5 MESECA

Spartak će prvi put na renoviranom terenu Gradskog stadiona igrati u sredu. Subotičani su kao domaćini svoje mečeve ove sezone igrali do sada u Kuli, a utakmica sa Crvenom zvezdom biće premijerna na novom terenu. Posle tačno 135 dana od starta nove sezone superligaški fudbal se vraća u Suboticu!

- Jedva čekam da izađemo na teren. Ne volim loše terene i sigurno da je svima u interesu da se igra na što boljem terenu. Dobro je urađeno sve i svi uslovi su tu da pružimo dobru partiju u sredu. Ako bude sve kako treba mogli bi i da se radujemo.Gradsko rukovodstvo i svi koji su učestvovali u rekonstrukciji uložili su mnogo truda da sve bude kako treba. Žao mi je što se to ranije nije desilo,  jer sam siguran da je moglo. Svedoci smo proteklih nekoliko godina  da smo dobijali razna obećanja,  ali evo konačno smo to dočekali. Drago mi je što sam kao igrač dočekao da se nešto promeni posle toliko godina. Mi ćemo se potruditi da na najlepši način zahvalimo svima, a posebno publici koja će sigurno  biti prisutra s u velikom broju na utakmici protiv Zvezde, a i u buduće – kaže kapiten "golubova".

ULAZNICE U PRODAJI, INTERESOVANJE VELIKO

Meč sa Crvenom zvezdom igra se sutra od 16 časova, a ulaznice  su puštene u prodaju. Sudeći po informacijama koje stižu sa terena interesovanje za ovaj meč je nešto više nego ranijih sezona, iako se igra radni dan, sredinom popodneva.

Fudbal: Spartak sutra dočekuje Crvenu zvezdu na renoviranom stadionu

Cene ulaznica su, za zapadnu tribinu 400 dinara, za istočnu 350, koliko treba izdvojiti i za južnu na kojoj se nalaze pristalice beogradske ekipe. Za posmatranje meča sa severne tribine, rezervisane za navijače Spartaka, ulaznica će iznositi 200 dinara. Deca do 14 godina, u pratnji roditelja ili druge punoletne osobe, plaćaće ulaznicu po povlašćenoj ceni od 100 dinara (istočna i zapadna tribina).

Prodajna mesta su: Bazen „Prozivka" (svaki dan 7-20 časova), objekat uprave JKP „Stadion" u Hali sportova (od 7 do 15 časova), kao i biletarnica na zapadnoj strani stadiona na dan utakmice od 14 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2267

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

vladimir torbica

predrag rogan

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.