Komentara: 0
Pregleda: 912

Fudbal: Spartak gostuje u Kragujevcu u šesnaestini finala Kupa Srbije

02.10.2020. u 16:51h
Izvor: Subotica.com
U Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije danas su izvučeni parovi šesnaestine finala Kupa Srbije. Spartak će gostovati u Kragujevcu, gde će snage odmeriti sa trećeligašem Sušicom.
Fudbal: Spartak gostuje u Kragujevcu u šesnaestini finala Kupa Srbije

Žrebom u Sportskom centru FSS u Staroj Pazovi odlučeno je danas da će Spartak Ždrepčeva krv u šesnestini finala Kupa Srbije gostovati u Kragujevcu gde će snage odmeriti sa članom Srpske lige, zapad, ekipom Sušice.

Prošle sezone Subotičani su svoje učešće u najmasovnijem klupskom takmičenju okončali u osmini finala gde su poraženi od Partizana sa 4:0.

Utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije igraju se 21. oktobra.

Parovi 1/16 finala Kupa Srbije: Voždovac – Grafičar, Smederevo – Radnički Niš, Crvena zvezda – Zlatibor, Partizan – OFK Bačka, Sušica – Spartak, Novi Pazar – Čukarički, Jedinstvo – Vojvodina, Napredak – Žarkovo, Javor – Radnički 1923, Mačva – Metalac GM, Kabel – Radnik, Rad – Kolubara, Trajal – TSC, Mladost – Dinamo Vranje, IMT – Inđija, Radnički Pirot – Proleter.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 912
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.