Komentara: 3
Pregleda: 2563

Fudbal: Spartak gostuje Crvenoj zvezdi pred praznim tribinama

04.05.2018. u 20:57h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartaka u subotu od 20 časova gostuju šampionu Srbije. Subotičani će pokušati da iznenade rasterećenog domaćina i priđu još bliže evropskoj sceni.
Fudbal: Spartak gostuje Crvenoj zvezdi pred praznim tribinama

Odličan start u poslednjoj fazi takmičenja i tri pobede donele su priliku da mlada ekipa Spartak Ždrepčeve krvi na čelu sa trenerom Vladimirom Gaćinovićem ostvari istorijski uspeh. Poraz od Čukaričkog nimalo nije umanjio nade „golubova” u nameri da nastave stazom uspeha i stignu do cilja. Plavo-beli su arhivirali izgubljeni meč protiv "brđana" i okrenuli se duelu sa Crvenom zvezdom protiv koje će sutra u Beogradu pokušati ostvariti pozitivan rezultat.

Utakmica sa Crvenom zvezdom uvek nosi posebnu draž i za taj meč nikada ne fali motiva. Zvezda je već osvojila titulu prvaka države,ali to ne znači da će igrati sa pola snage. Nama je najvažnije da u utakmicu uđemo skoncentrisani i spremni ukoliko želimo da izvučemo pozitivan rezultat protiv novog šampiona – poručuje Sava Pavićević, saradnik šefa struke Spartaka.

Subotičani u svojim redovima imaju nekoliko igrača koji su se proteklih dana žalili na povrede posle duela na Banovom brdu, pa će na megdan Crvenoj zvezdi u izmenjenom sastavu.

Imamo dosta kadrovskih problema. Uz one sa parnim kartonima ima i povređenih igrača koji su zaradili povrede na prethodnoj utakmici protiv Čukaričkog i na neke od njih nećemo moći računati za meč protiv Zvezde. Međutim, to ne bi trebalo da nas poremeti, jer su tu igrači u koje imamo veliko poverenje i sigurni smo da će dati svoj maksimum svaki od njih koji izađe na teren. Ne idemo u Beograd kao da smo već izgubili utakmicu. Borićemo se do poslednjeg trenutka da ostanemo neporaženi – ističe nekadašnji prvotimac Crvene zvezde.

Ognjen Đuričin svoj prvenac za Spartak Ždrepčevu krv upisao je upravo protiv Crvene zvezde na meču odigranom u Subotici, a pred utakmicu u Beogradu, koja je veoma važna za „golubove”, kaže: 

Znamo kakav tim ima Crvena zvezda, ali mi idemo s jasnim ciljem, da uzmemo bar bod, ako ne i tri. Možda će Zvezda igrati u izmenjenom sastavu,što za nas ništa ne predstavlja ako u utakmicu ne uđemo maksimalno skoncentrisano i borbeno uz želju da ostvarimo pozitivan rezultat. Ukoliko ostvarimo ono što želimo Evropa neće izostati – jasan je napadač Spartaka. 

Utakmica u Beogradu se igra bez prisustva publike jer je Zvezda kažnjena sa jednim mečom bez navijača. Meč počinje u 20 časova uz direktan prenos na TV Arenasport 1.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 2563

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub crvena zvezda

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.