Komentara: 0
Pregleda: 1435

Fudbal: Spartak dočekuje Radnik

29.11.2020. u 15:15h
Izvor: Subotica.com
Polako se bliži kraj prvog dela prvenstvene trke, a u redovima Spartak Ždrepčeve krvi rešeni da jesen okončaju što uspešnije priželjkuju pobedu protiv Radnika iz Surdulice koji sutra gostuje na severu Bačke.
Fudbal: Spartak dočekuje Radnik

Spartak sutra na Gradskom stadionu dočekuje Radnik iz Surdulice u okviru 16. kola Linglong Superlige Srbije od 16 časova. Nakon pobede u Ivanjici i trijumfa u Kupu, iako znaju da ih ne čeka lak posao protiv Surduličana, Subotičani ciljaju tri boda.

- Radnik je veoma kvalitetna ekipa sa dobrim individualcima, kompaktna i koja zna da bude u ritmu svoh 90. minuta. Dobro vođen tim, odlično selektiran i sigurno da nas čeka teška utakmica. Veoma su opasni na kontri, ali mi pored svega toga verujemo u naše kvalitete. Momci su spremni. Do sada su odradili sve kako treba, a verujem da će i ovog puta dati svoj maksimum i da ćemo na kraju biti zadovoljni bez obzira na sitne probleme oko povreda – kaže Sava Pavićević, asistent šefa struke Subotičana.

Kapiten Spartaka, Stefan Milošević, u poslednje vreme pruža odlične partije na terenu, a pred okršaj sa Surduličanima poručuje da njegova ekipa ide na sva tri boda.

- Naš rival je imao loš početak, ali  je u poslednjih nekoliko utakmica pokazao da ima veliki kvalitet. Pobedili su Surduličani u Nišu Radnički, što potvrđuje da nas čeka težak zadatak. Međutim, mi gledamo u svoje dvorište. Idemo na pobedu sigurno, a protivnik će morati dobro da se pomuči da uzme bar neki  bod u Subotici - kaže Milošević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1435
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.