Komentara: 2
Pregleda: 1364

Fudbal: Spartak dočekuje Javor danas od 17 časova

29.11.2017. u 09:45h
Izvor: TV Subotica
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi, nakon remija sa Partizanom u Beogradu, danas na svom terenu dočekuju Javor iz Ivanjice. Meč se igra od 17 časova.
Fudbal: Spartak dočekuje Javor danas od 17 časova

U taboru "plavih golubova" vlada odlična atmosfera ali i zamor, jer su igrači dali svoj maksimum u meču sa prvakom gde im je pobeda izmakla samo zahvaljujući sjajnom golmanu Stojkoviću koji je bravurama put Subotice spakovao „samo“ bod. Međutim uprkos malom zamoru, subotički fudbaleri će sutra ponovo dati sve od sebe da dođu do pobede, koja bi im mnogo značila u nastavku sezone.

- Vi znate da mi tradicionalno igramo teško protiv Javora, jer je to ekipa koja igra tvrd fudbal. Naravno mi svoj cilj znamo a to su tri boda. Igramo pred svojom publikom, gde tradicionalno igramo teže nego po strani, ali dobro mislim da ćemo i tu tradiciju srušiti, da će sutra biti bolje i da ćemo materijalizovati ovu utakmicu u svoju korist. - izjavio je Savo Pavićević, pomoćni trener FK Spartak ŽK

Ljubitelje Spartaka može da raduje činjenica da su svi igrači zdravi i orni za novu fudbalsku bitku i novo slavlje. Pobedu najavljuje i odlični napadač Bojan Čečarić, koji se u poslednjih nekoliko utakmica ustalio u navali Spartak ŽK. Čečarić ističe da je pomoć navijača neophodna na putu ka novom trijumfu.

- Dolazi nam Javor, sa sigurno velikim ambicijama. Trenutno su pretposlednji ali to ne treba da nas opusti jer nas čeka vrlo teška utakmica. Mi se okrećemo našoj igri, moramo da uđemo koncetrisani u taj meč, da ispoštujemo dogovor iz svlačionice i da pokušamo uzeti sva tri boda sutra. Iskoristio bih ovu priliku da pozovem navijače da nam daju vetar u leđa kao i do sada. - rekao je Čečarić

Meč 19. kola Superlige između Spartaka i Javora na programu je u sredu od 17 časova na Gradskom stadionu u Subotici.

Izvor: TV Subotica
Postavljeno pre 6 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1364

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.