Komentara: 9
Pregleda: 2677
Foto

Fudbal: Raspucani Spartak ubedljiv protiv Javora (4:0)

30.11.2017. u 09:35h
Izvor: Subotica.com
Nastavili su Subotičani u pobedničkom ritmu. Na Gradskom stadionu bilo im je dovoljno jedno poluvreme protiv Javora da upišu pobedu od 4:0. Tim Aleksandra Veselinovića još jednom je demonstrirao fantastičnu igru i zasluženo slavio.
Fudbal: Raspucani Spartak ubedljiv protiv Javora (4:0)

Utakmica na Gradskom stadionu počela je ispitivanje snaga i laganom igrom obe ekipe, a onda je od 15. minuta usledila dominacija Spartak Ždrepčeve krvi. Subotičani su preuzeli  inicijativu i sve češće stvarali prilike, ali dobro postavljena odbrana gostiju i raspoloženi Đogatović na golu sprečili su "golubove" da dođu do prednosti. 

Posle jednog duela na sredini terena mladi napadač Spartaka Nemanja Nikolić izvukao je deblji kraj i zaradio povredu zbog koje je morao da napusti teren posle nepunih 20 minuta igre. Njegovo mesto je zauzeo iskusni Torbica, koji je za ekipu sa severa Bačke odigrao više od 300 utakmica.

Fudbal: Raspucani Spartak ubedljiv protiv Javora (4:0)

Čečarić je prvi uputio šut ka golu Ivanjičana, Đogatović  na kratko izbio loptu u  prostor, Ivanović u naletu pokušao, ali dobro postavljeni Marčić je izbio u korner. Nakon neiskorištenog udarca iz ugla Golubova, Javor je krenuo u napad. Hajdin je prekinuo akciju gostujuće ekipe, međutim pokušaj Čečarića paradom je zaustavio Đogatović.

Novo uzbuđenje na Gradskom stadionu priredio je  ponovo Ivanović svojim pokušajem, Đogatović dobro postavljen nije se dao iznenaditi. Prvi ozbiljan šut ka golu Spartaka gosti su uputili u 22. mnutu. Eliomar je šutirao, Ostojić izvanredno reagovao. Subotičane je u 23. minutu zadesio peh, Nikolić se povredio i morao je ranije napustiti teren. Pokušaj Javora osujeti je Kerkez, kada je klizećim startom zaustavio Jonasa i loptu poslao u korner.

Nastavak utakmice pripao je u potpunosti raspucanim Golubovima. Đorđe Ivanović je podigao publiku na noge u 47. minutu. Nakon duplog pasa na desnoj strani Savkovića i Stojkovića, Šimura je glavom loptu spustio u šesnaesterac, a Ivanović iz poluokreta je prosledio u mrežu za 1:0. Nije dugo trebalo Spartaku, Ivanović je udvostručio prednost. Lopta je okrznula Terzića, Ivanović je klizeći ugurao preko gol linije. Do kraja meča plavo – beli su još nekoliko puta zapretili, a onda je Čečarić iskoristio svoju priliku za 3:0, dok je Torbica stavio tačku na ubedljivu pobedu od 4:0.

Spartak Ždrepčeva krv – Javor 4:0 (0:0)
Ivanović 47' i 75', Čečarić 89', Torbica 90+1'

Spartak ŽK: Ostojić, Stojković, Ćalasan, Kerkez, Hajdin, Jočić (Glavčić), Šimura, Čečarić, Ivanović (Dunđerski), Savković, Nikolić (Torbica)

Javor: Đogatović (Glintić), Terzić, Kornelijus, Kariišik, Ristovski, Milanović , Marčić (Kolaković), Cvetković (Jones), Eliomar, Obadović (Maričić)

Fudbal: Raspucani Spartak ubedljiv protiv Javora (4:0)

IVANOVIĆU DRES ZA 100 NASTUPA

Pre početka utakmice Đorđu Ivanoviću specijalni poklon uručio je Nikola Simović, podpredsednik FK Spartak Ždrepčeva krv. Kapitenu subotičkog superligaša koji je nedavno  debitovao za „A“ reprezentaciju uručen je uramljen dres sa brojem 100 koji obeležava broj njegovih nastupa u dresu Spartaka.

Fudbal: Raspucani Spartak ubedljiv protiv Javora (4:0)

Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 6 godina i 4 meseca
Komentara: 9
Pregleda: 2677

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.