Komentara: 16
Pregleda: 2508

Fudbal: Ivanović iz Spartaka prešao u redove šampiona Srbije

22.01.2018. u 15:07h
Izvor: Subotica.com
Đorđe Ivanović, zvanično najbolji igrač jesenjeg dela šampionata, karijeru nastavlja u Partizanu. Nakon nešto više od mesec dana pregovora, čelnici Spartak Ždrepčeve krvi i Partizana konačno su postigli dogovor da Ivanović pređe u redove aktuelnog šampiona Srbije. Spartakova „desetka” potpisaće ugovor sa crno – belima na četiri godine, a Subotičanima će pripasti obeštećenje od 400.000 evra i 20% od narednog transfera.
Fudbal: Ivanović iz Spartaka prešao u redove šampiona Srbije

Potrajala je saga oko prvog strelca „golubova”, na sreću okončana je da su  sve strane zadovoljne i Ivanović će, već u sredu otputovati sa Partizanom na Kipar, gde će odraditi drugi deo priprema.

Ivanović je tokom jeseni za Spartak postigao 11 golova i bio jedan od ključnih igrača u mladoj ekipi koja je prvi deo sezone okončala na trećoj poziciji.

- Iza mene je polusezona za pamćenje, verujem da će ih biti još. Potrudiću se da opravdam poverenje u novom klubu i da budem još bolji. Zahvaljujem se ljudima iz Spartaka, a posebno svim  članovima stručnog štaba, kao i mojim saigračima, jer su i oni doprineli da obeležim jesen dobrim partijama – kaže  Ivanović za Žurnal.

Zimski prelazni rok je počeo 15. januara i traje do 13. februara. Spartak su do sada napustila tri standardna igrača. Stefan Hajdin je prešao u Crvenu zvezdu, Aleksandar Radovanović pojačao je Vojvodinu, a Đorđe Ivanović Partizan. Od prodaje ova tri igrača Spartak je inkasirao 700.000 evra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 16
Pregleda: 2508
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

đorđe ivanović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.