Komentara: 4
Pregleda: 1212

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Vojvodine

20.03.2019. u 09:31h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka startovale su pobedom u nastavku prvenstva. „Golubice“ su, u 12. kolu Superlige Srbije, u Novom Sadu, savladale Vojvodinu sa 2:0. Šampionke su bile bolje i zasluženo slavile.
Fudbal: "Golubice" slavile protiv Vojvodine

Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka nastavile su uspešnu seriju i u prolećnom delu. Prema očekivanom Subotičanke su nadigrale Vojvodinu i uknjižile trijumdf od 2:0 na startu drugog dela prvenstva.

Iako je mladi tim Vojvodine pokušao da pruži otpor Spartaku nije uspeo u toj nameri. Iskustvo i kvalitet su ipak presudili pobednika. Subotičanke su imale inicijativu, mnogobrojne šanse, a najbolje i iskoristile. Anđela kričak donela je prednost Spartaku u prvom poluvremenu. Posle pokušaja Da Koste odbijenu loptu je prihvatila i plasirala u mrežu Vojvodine – 0:1.

U nastavku utakmice Spartak je i dalje bio nadmoćniji. Šampionke su nizale šanse, a u samom finišu postavile konačnih 0:2, za slavlje na startu prolećnog dela.

Vojvodina - Spartak 0:2 (0:1)
Kričak 16', Rosa da Costa 86'

Vojvodina: Perenčević, Magovčević, Krivokapić, Gajdobranski, Ostojić, Savić, Boroja, Delić, Petrov(Kanarić), Beronja, Glumac.

Spartak: Kostić, Denda, Vajda, Slović, Baka, Kričak, Rosa Da Costa, Filipović, Okyere, Matić, Stupar (Tanasković).

U sledećem kolu „golubice“ će na svom terenu ugostiti Crvenu zvezdu iz Beograda. Meč se igra u nedelju od 14 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 1 mesec
Komentara: 4
Pregleda: 1212
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.