Komentara: 15
Pregleda: 3660

Fudbal: Bačka 1901 bez pobede u prvih sedam kola

05.10.2017. u 17:11h
Izvor: Subotica.com
Loš start sezone srpskoligaša sa severa Bačke. U sedam kola subotički crveno-beli su postigli samo dva, a primili čak 17 golova. U subotu dolazi Crvena zvezda iz Novog Sada.
Fudbal: Bačka 1901 bez pobede u prvih sedam kola

U prvih sedam kola nove sezone fudbaleri najstarijeg srpskog fudbalskog kluba ne znaju za pobedu. Posle remija na startu prvenstva Bačka je nanizala šest poraza, uz gol razliku minus 15 (jedan postignut gol i šesnaest primljenih), zbog čega se nalazi na pretposlednjoj poziciji i bolja je samo od Radničkog iz Šida koji u dosadašnjem delu sezone beleži sve poraze.

Poslednja dva poraza su bila po 4:0, prvo od lidera Bečeja, a onda i u narednom kolu u gostima od Dinama, trenutno šestoplasirane ekipe Srpske lige, grupa Vojvodina.

U subotu, 7. oktobra, u Suboticu dolazi Crvena zvezda iz Novog Sada, ekipa koja je trenutno šest pozicija bolje plasirana od Bačke, ali koja igra vrlo promenjivo, pa se nadamo da će baš u Subotici imati loš dana i da će mladi fudbaleri Slobodana Kustudića zabeležiti prvu ovosezonsku pobedu i da će konačno navijači "crvenih đavola" imati čemu da se raduju.

Meč 8. kola SLV između Bačke 1901 i Crvene zvezde (NS) igra se od 15,30 časova, a ulaz na stadion kraj Somborske kapije biće, kao i do sada, slobodan za sve.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 6 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 3660

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.