Komentara: 34
Pregleda: 4145
Foto

Fudbal: Bačka 1901 poklekla pred liderom (0:4)

24.09.2017. u 11:15h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 je pretrpela novi poraz. Subotičani su izgubili na domaćem terenu od lidera na tabeli, ekipe Bečeja rezultatom 4:0. Iako su pružili dobru igru i imali mnogo šansi crveno – beli nisu ih realizovali. Njihove greške iskoristili su gosti i u finišu stigli do ubedljivog trijumfa
Fudbal: Bačka 1901 poklekla pred liderom (0:4)

Fudbaleri Bačke su poraženi od Bečeja sa 4:0. I pored dobre igre domaćeg tima, gosti su bili uspešniji i stigli do pobede. U prvom delu se vodila velika borba. Mogli su gosti do vođstva već na startu, ali je Mirkov bio neprecizan i poslao loptu preko gola. Pokušao je Zlatković na drugoj strani, slabo je  šutirao i za Živkova nije bilo opasnosti.  Vodila se borba, Bečejci su bili ti koji su imali veću  inicijativu i stvarali prilike, ali ih nisu iskoristili. Sreća je bila u dva navrata na strani Subotičana.

U 17. minutu Vorgučin je pokušao, lopta je pogodila stativu, te je Dokić u poslednjem trenutku uspeo da sačuva svoju mrežu. Izuzetnu priliku gosti su imali i u 24. minutu, Kovačević je šutirao sa ivice šesnaesterca, lopta je prošla pored same stative. . U završnici prvog dela konačno se inicijativa isplatila Bečeju. Dejan Rahić je iskoristio pravi trenutak i doneo prednost gostima.

Fudbal: Bačka 1901 poklekla pred liderom (0:4)

Fudbal: Bačka 1901 poklekla pred liderom (0:4)

Nastavak susrerta doneo je zanimljiviju igru. Nizale su se prilike na obe strane. Domaći tim je zaigrao mnogo bolje i u 49. minutu nakon duplog pasa sa Zlatkovićem, Medić je uputio šut, golman u poslednjem trenutku loptu izbio u korner. Uzvratili su Bečejci kontrom, posle pokušaja  Kovačevića lopta je bila lak plen za Dokića. U 59. minutu, fantastična prilika da gosti udvostruče prednost.  Ognjen Đuričić se našao sam sa Dokićem, šutirao je, golman Bačke odlično intervenisao.

Idealnu priliku  Subotičani  nisu iskoristili, Medić je oklevao da šutne, što je Živkov iskoristio,  prvi stigao do lopte i sačuvao stečenu prednost. Šansu da  Bečeju donese prednost imao je  Đurićin u 69. minutu, Dokić je ponovo bio na mestu.

Fudbal: Bačka 1901 poklekla pred liderom (0:4)

Fudbal: Bačka 1901 poklekla pred liderom (0:4)

Prednost Bečejaca udvostručio je Cvetković, kada je glavom plasirao loptu u mrežu Bačke. Pad koncentracije domaćeg tima iskoristili su gosti i stigli do vođstva od 3:0. Ognjen Đuričin, jedan od boljih pojedinaca na ovom susretu iz redova gostujućeg tima, posle mnogo propuštenih prilika najbolju je iskoristio i pretvorio u gol. Olako su Bečejci stuigli do četvrtog gola. Odbrana Bačke je poklekla i Kovačević je zatresao mrežu Subotičana za 4:0.

Bačka 1901 – Bečej 0:4 (0:1)
Rahić 43', Cvetković 82', Đuričin 85', Kovačević 87'

Bačka 1901: Dokić, Arežina, Đurović (Mihailović), Jakovljević, Šijačić (Jovanović), Zolnajić, Simić, Tumbas, Zlatković, Medić, Bursać.

Bečej: Živkov, Vorgučin, Jankovi (Mihalecz), Tomčić, Cvetković, Kragović, Rahić (Vasin), Mirkov,, Kovačević, Đuričin, Aleksić (Babić)

Fudbal: Bačka 1901 poklekla pred liderom (0:4)

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 7 meseci
Komentara: 34
Pregleda: 4145
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.