Komentara: 0
Pregleda: 1343

Fondacija "Danilo Kiš" i Crveni krst prikupljaju paketiće za decu-korisnike Narodne kuhinje

04.12.2020. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Fondacija "Danilo Kiš" i Crveni krst prikupljaju paketiće za decu-korisnike Narodne kuhinje

Fondacija "Danilo Kiš" i ove godine organizuje humanitarni program pod nazivom "Deca za decu s ljubavlju", kako bi podstakla sugrađane da učestvuju u akciji darivanja novogodišnjih paketića deci koja su korisnici Narodne kuhinje, a kojih ima 230, uzrasta od dve do 14 godina. U tom cilju biće upriličen onlajn koncert muzičara i bendova, koji će svi zainteresovani moći da prate u subotu, 5. decembra, od 18 časova putem Fejsbuk stranice Fondacije.

Program se organizuje u saradnji sa Crvenim krstom Subotice, a na humanitarnom koncertu nastupiće Pavle Zvekić i Juan Saus Ruiz, CurlyO (Diana Savić, Lilien Ozsvár i Albert Réka), Folius (Bojan Temunović, Stanislav Čeman, Igor Tasić i Aleksandar Savić), grupa muzičara okupljenih oko ideje "Muzikom protiv bolesti" (Bojan Temunović, Nikola Stanin, Marko Babičković, Josip Ivković i Marko Perušić), Marko Križanović i Šandor Kolompar, Nidžo i Vale (Nikola Radonjić i Valentino Rončević) i The Coil (Vukašin Plavšić, Milica Nikolić, Uroš Ambruš i Valentino Rončević).

Zainteresovani sugrađani novogodišnje paketiće mogu da donesu u prostorije Crvenog krsta (Trg žrtava fašizma 3), svakog radnog dana od 8 do 14 časova, a akciju mogu da podrže i uplatom na račun: 310-152544-33, NLB banka AD Beograd, Crveni krst Subotica – gradska organizacija.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 1343

Povezana vest

Povezane teme

crveni krst

humanitarni koncert

Fondacija Danilo Kiš

novogodišnji paketići

crveni krst subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.