Komentara: 2
Pregleda: 3488

FK "Spartak" proglasio najbolje pojedince u 2015. godini

20.12.2015. u 18:38h
Izvor: Subotica.com
FK "Spartak" proglasio najbolje pojedince u 2015. godini

Svečanim ručkom obeležen je kraj sportske 2015. godine u Fudbalskom klubu "Spartak". Iaoko rezultati nisu za slavlje uprava kluba se potrudila da nagradi najbolje pojedince u svojim redovima koji su se svojim nastupima i zalaganjem izdvojili, navodi se na sajtu ovog kluba.

Izabrani pojedince su po oceni mnogih obeleželi 2015. godinu. Sigurno je da je bilo još igrača koji su radom i rezultatima zaslužili da baš oni budu nosioci priznanja, ali glasovi su u velikoj većini bili na strani danas proglašenih pobednika.

Za najboljeg igrača u tekućoj kalendarskoj godini proglašen je Vladimir Kovačević kome je pripala "zlatna kopačka". Priznanje za najbolju asistenciju je dobio Stefan Ilić, dok je za najlepši gol u 2015. postigao Milan Makarić u porazu od Crvene zvezde u Subotici.

Nagrađeni su i najbolji mlađi igrači pa je tako nagrada najboljem omladincu pripala Milošu Manojloviću, najbolji kadet je Nemanja Matijević, a pionir Nemanja Žiža.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 3488
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.