Komentara: 4
Pregleda: 3894

Face painting za najmlađe Subotičane

14.06.2014. u 17:25h
Izvor: Subotica.com
Danas se u atriumu hotela Galleria održala igraonica za decu, u okviru aktivnosti koje se organizuju pod nazivom "Subotom za decu".
Face painting za najmlađe Subotičane

U rukama studenata koji su se priključili akciji lica naših najmlađih sugrađana postala su slikarsko platno. Uz maštu, flomastere i drugi pribor lica dece su oslikana različitim maskama. Deca su zadovoljna akcijom.

Organizatori kažu da je učestvovalo oko 50 dece. Reč je o akciji koja postaje tradicionalna.

Face painting je tehnika oslikavanja lica pomoću posebnih prirodno-kozmetičkih boja koje pre svega ne štete koži i ne uzrokuju dermatološke probleme. U svega nekoliko sekundi lica mališana su pretvorena u prekrasne slike.

Istog dana, studenti Učiteljskog fakulteta na mađarskom nastavnom jeziku su organizovali Dan dece na glavnom trgu grada čija je glavna tema bila "Hajde da se igramo!"

Izvor: Subotica.com
Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu Hotel Galleria za decu
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 10 meseci
Komentara: 4
Pregleda: 3894
Povezane teme

hotel galleria

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.