Komentara: 1
Pregleda: 7197

Euro Petrol uručio poklon gorivo prvim kupcima Belarus traktora

27.05.2016. u 14:58h
Izvor: Subotica.com
Na 83. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, kompanija Euro Petrol se predstavila na štandu uvoznika najpopularnijih traktora u Srbiji - Belarus i Mahindra - kompanije Agropanonka.
Euro Petrol uručio poklon gorivo prvim kupcima Belarus traktora

Želeći da ukaže na važnost kvalitetnog goriva za savremenu agromehanizaciju, Euro Petrol je odlučio da prvih pet sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju kao poklon vaučere od 300 litara Euro Petrol goriva.

Prvi kupci traktora Belarus, odnosno dobitnici 300 litara goriva su Željko Čonić iz Sombora, Milenko Jovanović iz Zrenjanina,  preduzeće Aretol Doo iz Novog Sada i Slaviša Opačić iz Riđice.

Euro Petrol uručio poklon gorivo prvim kupcima Belarus traktora

Poljoprivrednici su istakli da im je poklon gorivo podsticaj za buduće poslove. Milenko Jovanović iz Zrenjanina naglašava značaj kvalitetnog goriva, pošto čuva mehanizaciju, utiče na svakodnevnu potrošnju, a time i na manje troškove proizvodnje. Željko Čonić iz Sombora obrađuje 400 hektara I kaže da gorivo bitno utiče na sigurnost i pouzdanost prilikom izvršenja svakodnevnih poslova.

Prema rečima Zorana Dera, rukovodica prodaje Euro Petrola, bitno je da poljoprivrednici uvide važnost kvaliteta goriva za savremenu agromehanizaciju. Vrhunski kvalitet Euro Petrol goriva obezbeđuje kontinuitet poljoprivrednih radova - bez zastoja koji mogu uzrokovati visoke troškove! „Poslovni partneri su kompaniju Euro Petrol prepoznali kao pouzdanog partnera, koji ih već 2 decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta“ naglašava Zoran Der.

Euro Petrol uručio poklon gorivo prvim kupcima Belarus traktora

Za svoje partnere iz oblasti agro biznisa, Euro Petrol je početkom maja lansirao EPK Agro karticu, koja obezbeđuje popuste na sve vrste goriva. Uz EPK Agro karticu poljoprivrednici mogu uštedeti i do 9 dinara po litru evro dizel goriva, u zavisnosti od količine. Popust se zato i naziva pravi "Domaćinski popust".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 7 godina i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 7197

Povezana vest

Povezane teme

europetrol

euro petrol subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.