• Pregleda: 4242

Euro Petrol predstavio Agro karticu na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Euro Petrol predstavio Agro karticu na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Pravi domaćin vodi računa o o svakom dinaru, ali i o kvalitetu goriva za svoj traktor jer jedan od osnovnih preduslova brige o agromehanizaciji je upravo kvalitetno gorivo. Poslovni partneri su kompaniju Euro Petrol prepoznali kao pouzdanog partnera koji ih već 2 decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta.

Za svoje partnere iz oblasti agro biznisa, Euro Petrol je početkom maja lansirao EPK Agro karticu, koja obezbeđuje popuste na sve vrste goriva. Uz EPK Agro karticu poljoprivrednici mogu uštedeti i do 9 din po litru evro dizel goriva, u zavisnosti od količine. Popust se zato i naziva "pravi domaćinski popust".

Ove godine kompanija Euro Petrol na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajma u Novom Sadu od 14. do 20. maja 2016. godine nastupa na štandu uvoznika najpopularnijih traktora u Srbiji - Belarus i Mahindra - kompanije Agropanonka. Nova Agro kartica i "pravi domaćinski popust" su privukli veliku pažnju posetioca sajma. Svim novim vlasnicima EPK Agro kartice, kao znak pažnje prilikom učlanjenja, poklanja prigodan poklon.

Želeći da se novi vlasnici traktora od starta naviknu na vrhunski kvalitet goriva, kompanije Euro Petrol i Agropanonka su odlučile da prvih pet sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju poklon vaučere od po 300 litara Euro Petrol goriva.

Takođe, u želji da nagradi lojalnost više od 110.000 članova Euro Petrol kluba, kompanija Euro Petrol je znatno proširila asortiman sa popustima - osim popusta na cene goriva, proširen je broj artikala sa popustima iz oblasti auto kozmetike, ulja i maziva, prilikom pranja i usisavanja automobila itd.

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.