Komentara: 0
Pregleda: 4599

Euro Petrol predstavio Agro karticu na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

18.05.2016. u 14:54h
Izvor: Subotica.com
Euro Petrol predstavio Agro karticu na Poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu

Pravi domaćin vodi računa o o svakom dinaru, ali i o kvalitetu goriva za svoj traktor jer jedan od osnovnih preduslova brige o agromehanizaciji je upravo kvalitetno gorivo. Poslovni partneri su kompaniju Euro Petrol prepoznali kao pouzdanog partnera koji ih već 2 decenije snabdeva naftnim derivatima vrhunskog kvaliteta.

Za svoje partnere iz oblasti agro biznisa, Euro Petrol je početkom maja lansirao EPK Agro karticu, koja obezbeđuje popuste na sve vrste goriva. Uz EPK Agro karticu poljoprivrednici mogu uštedeti i do 9 din po litru evro dizel goriva, u zavisnosti od količine. Popust se zato i naziva "pravi domaćinski popust".

Ove godine kompanija Euro Petrol na 83. međunarodnom poljoprivrednom sajma u Novom Sadu od 14. do 20. maja 2016. godine nastupa na štandu uvoznika najpopularnijih traktora u Srbiji - Belarus i Mahindra - kompanije Agropanonka. Nova Agro kartica i "pravi domaćinski popust" su privukli veliku pažnju posetioca sajma. Svim novim vlasnicima EPK Agro kartice, kao znak pažnje prilikom učlanjenja, poklanja prigodan poklon.

Želeći da se novi vlasnici traktora od starta naviknu na vrhunski kvalitet goriva, kompanije Euro Petrol i Agropanonka su odlučile da prvih pet sajamskih kupaca Belarus i Mahindra traktora dobiju poklon vaučere od po 300 litara Euro Petrol goriva.

Takođe, u želji da nagradi lojalnost više od 110.000 članova Euro Petrol kluba, kompanija Euro Petrol je znatno proširila asortiman sa popustima - osim popusta na cene goriva, proširen je broj artikala sa popustima iz oblasti auto kozmetike, ulja i maziva, prilikom pranja i usisavanja automobila itd.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 0
Pregleda: 4599
Povezana vest
Povezane teme
europetrol euro petrol subotica
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.