Komentara: 1
Pregleda: 3090

Dve pobede bokserki Srbije drugog dana 4. Kupa nacija

14.01.2015. u 10:27h
Izvor: Subotica.com
U subotičkoj Hali sportova juče je održan drugi dan međunarodnog Kupa nacija u boksu za juniorke, mlađe devojke i seniorke. Na turniru je učešće uzelo 20 država sa tri kontinenta, sa ukupno 172 takmičarke, od kojih su 22 iz Srbije. Danas se igra 31 meč u kojima će nastupiti čak 8 reprezentativki Srbije. Ulaz u Halu sportova je besplatan.
Dve pobede bokserki Srbije drugog dana 4. Kupa nacija

Tokom jučerašnjeg dana održano je još 36 mečeva u eliminacionoj fazi i posle dva poraza prvog dana, jučerašnji je bio nešto uspešniji s obzirom da smo nastupili sa četiri takmičarke od kojih su dve nastavile put četvrtfinala.

U trećem meču prepodnevnog dela takmičenja dan je lepo počeo pobedom Sanele Vidović u duelu sa Aiganom Bakitbievom iz Kazahstana tehničkim nokautom u drugoj rundi. U drugom meču naših takmičarki Jovana Nagulj (48kg) predala je od meč bez borbe kazahstanki Juliji Čumgalakovoj.

U poslepodnevnom programu koji je počeo od 16 časova juniorka Jelena Zakić (52kg) poražena je od ruskinje Aleksandre Poluektove na bodove 2:1, Ivana Savić je poražena od kazahstanke Žane Baškajeve tehničkim nokautom u trećoj rundi, da bi jedinu pobedu u dosadašnjem toku turnira u poslednjem meču dana donela Tamara Miloradović koja je savladala Aižan Hodžabekovu sa 2:0 (39:37, 39,37, 38:38).

Dodatak: Rezultatati prepodnevnog programa drugog dana (utorak)
Dodatak: Rezultatati poslepodnevnog programa drugog dana (utorak)

Današnjim programom počinju mečevi četvrtfinala u kojima će nastupiti čak 8 devojaka koje nastupaju ispred srpske trobojke, a to su Ruža Zekić, Jelena Jelić, Sara Marjanović, Marija Petković, Aleksandra Stojanović, Jovanka Radulović, Sanela Jovanović i Milena Matović.

Pogledajte kompletan program trećeg dana 4. Kupa nacija.

Izvor: Subotica.com
IV Kup nacija za bokserke (2. dan) IV Kup nacija za bokserke (2. dan) IV Kup nacija za bokserke (2. dan) IV Kup nacija za bokserke (2. dan) IV Kup nacija za bokserke (2. dan) IV Kup nacija za bokserke (2. dan) IV Kup nacija za bokserke (2. dan) IV Kup nacija za bokserke (2. dan)
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 9 godina i 3 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 3090

Povezane vesti

Povezane teme

hala sportova

boks

bokserski savez vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.