Komentara: 18
Pregleda: 17092

Glas iz Subotice koji je oduševio žiri Prvog glasa Srbije

12.11.2012. u 13:50h
Dvadesetogodišnja Mirna Radulović iz Subotice i osamnestogodišnja Nevena Božović iz Kosovske Mitrovice izvele su pesmu " Hurt" od Kristine Agilere. Ovaj duel je trebao da eliminiše jednu, ali toliko su oduševile žiri da je urađeno nešto nestandardno i obe su prošle u finale. Subotica drugu godinu sa redom ima predstavnika u samom finalu.
Glas iz Subotice koji je oduševio žiri Prvog glasa Srbije

Ako imaš sreće pa te muzika uzme pod svoje u najranijem detinjstvu, onda već u srednjoj školi shvatiš šta želiš od života – da svojom muzikom deliš sreću ljudima! I pevaš iz srca! Mirna Radulović iz Subotice, finalistkinja Prvog glasa Srbije, uživa u pevanju.

Njen život u brojkama izgleda ovako: za nepunih 20 godina, 11 godina violine, nešto malo manje klavira i gitare, 3 godine usavršavanjau džez pevanju, istovremeno i prvi bend, među 45 najboljih mladih pevača iz celog sveta na internacionalnom muzičkom takmičenju "Sylvester Levay International Musical Competition"… Brojevi su važni, ali nemaju dušu… Mirnin glas je svakako ima!

Glas iz Subotice koji je oduševio žiri Prvog glasa Srbije

Mirna Radulović i bend: A Girl Between Maniacs

Kada peva sa svojim bendom "A Girl Between Maniacs", svojim glasom opčinjava publiku u Srbiji, Mađarskoj, Makedoniji, pa čak i Češkoj; kada je čujete u duetu sa Dadom Topićem, ili u pratnji Kornelija Kovača… kada nastupa sa bendom “Perpetuum Mobile” ili peva uz Jellenu u Abba Tribute bandu „Money, Money”, čuje se nešto što nema svaki pevač... Zato je finalista Prvog glasa Srbije! I pored velikog talenta, Mirna je skromna, iskrena, zabavna, komunikativna, voli životinje, voli da gleda filmove, da izlazi, da putuje…

Sestra bliznakinja joj je bezgranična podrška i uvek je uz nju. Mirna je i strpljiva – čekala je priliku da zapeva na ekranu, da je čuje i vidi čitav region, da svom glasu pruži šansu da ga zavole i prepoznaju kao PRVI GLAS SRBIJE!

Glas iz Subotice koji je oduševio žiri Prvog glasa Srbije

Nevena i Mirna - Foto: Mirna Radulović Facebook Fan Page

Oborila sa nogu i oduševila žiri Prvog glasa Srbije

Mirna i Nevena sinoć su nastupile kao 11. par sa kako se u stručnim krugovima smatra vrlo teškom pesmom „Hurt“ od Kristine Agilere... Duel je mogao da počne...

Čitavo vreme izvođenja pesme članovi žirija Vlado, Aleksandra i Mare su sa oduševljenjem pratili svaki sekund njihovog performansa da bi na kraju svo troje ustalo i aplauzima pozdravilo dueliste.

Ja sam potpuno bez komentara! Ne znam kako ovo može da se zove duel?! - izajavio je Vlado Gerogijev, član žirija Prvog glasa Srbije - Ovo je bio duet dva vrhunska vokala i hvala produkciji što je dozvolila da obe idete dalje!

Glas iz Subotice koji je oduševio žiri Prvog glasa Srbije

Foto: Prva.rs

Ovaj duel, kao i svaki drugi, trebao je da eliminiše jednog od takmičara... predsednik žirija Vlado Georgijev posle šezdesetak sekundi počeo je da se okreće u pravcu daleko od bine... mnogi su se zapitali šta se dešava... Mirna i Nevena su pevale... i završile, a onda već opisana scena oduševljenja i pojašnjenje Vladinog "čudnog" ponašanja - obe prolaze dalje, duel (p)ostaje duet, produkcijski tim pravi izuzetak i obe takmičarke šalje u finale.

Mirna Radulović i Kornelije Kovač - Zlatni Dan (Subotica 2012)

Podržite Mirnu, posetite njenu Facebook stranicu i budite jedan od njenih "obožavalaca".

Postavljeno pre 11 godina i 5 meseci
Komentara: 18
Pregleda: 17092

Povezane vesti

Povezane teme

prvi glas srbije

mirna radulović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.