Komentara: 62
Pregleda: 8945

Dulić: 4.000 novih radnih mesta (video)

03.12.2011. u 18:03h
Izvor: RTV Yueco
Dulić: 4.000 novih radnih mesta (video)
Za prethodne 4 godine obezbeđeno oko 4.000 novih radnih mesta u Subotici, što je oko 35 procenata ukupnog broja nezaposlenih u našem gradu, rekao je juče ministar životne sredine, rudarstva i prostornog planiranja Oliver Dulić.

Dulić je rekao da je Subotica primer kako se privlače investitori. Ove godine mnogi strani investitori su odlučili da grade u Subotici jer su pored adekvatnog zemljišta brzo dolazili i do građevinske dozvole i to u roku od 80 dana.
Gradonačelnik Subotice, Saša Vučinić, istakao je zadovoljstvo što kompanija "Kontitek fluid", koja je po svom broju zaposlenih skoro jednaka sa brojem stanovnika grada Subotice, ima priliku da investira u Suboticu i sigurnost u činjenicu da će grad Subotica obezbediti kvalitetan i adekvatan servis svim potrebama koje jedna ovakva investicija iziskuje. 
Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 5 meseci
Komentara: 62
Pregleda: 8945
Povezane teme

Oliver Dulić

slobodna zona subotica

zapošljavanje u Subotici

poslovi Subotica

fabrika Subotica

subotica posao

slobodna zona mali bajmok

industrijski park

poslovi

zapošljavanje

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.