Komentara: 49
Pregleda: 5581

DS: Godinu dana u slepoj ulici

20.11.2014. u 14:26h
Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Saopštenje informativne službe GrO Demokratske stranke prenosimo u celosti.
DS: Godinu dana u slepoj ulici

Danas se navršava tačno godinu dana kako Suboticom vladaju naprednjaci, socijalisti i Jene Maglai. Rezultati su, kao što svi vide, sumorni: nijedna privučena investicija; nijedno otvoreno radno mesto; drastično povećanje poreza i povećanje cena komunalnih usluga uz istovremeno smanjenje plata i penzija.

Usvojena je  politika Jenea Maglaia da je izgradnja banje na Paliću besmislica. Jezero je pretrpelo nekoliko ekoloških havarija usled lošeg rukovođenja prečistačem dok pritom ništa nije preduzeto na sanaciji.

Istovremeno, nestručno upravljanje projektom izgradnje Narodnog pozorišta izazvalo je  jednogodišnji zastoj na investiciji. 

Zelena fontana na glavnom gradskom trgu  je zaboravljena.

Uz sve to imamo kulturnu politiku koja je isti taj glavni gradski trg pretvorila u vašarište za domaće životinje i pevače novokomponovanog šunda uz zabranu održavanja sajma knjiga.

Ruku na srce, gradska vlast je nešto i uradila na razvoju grada: asfaltirano je nekoliko slepih ulica. Ovim, izgleda, gradska vlast pokazuje u kom pravcu leži budućnost grada.

Izvor: GrO Demokratska stranka (DS)
Postavljeno pre 9 godina i 4 meseca
Komentara: 49
Pregleda: 5581

Povezane vesti

Povezane teme

demokratska stranka Subotica

DS Subotica

Demokratska stranka

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.