Komentara: 0
Pregleda: 3101

Drugo kolo UEFA lige šampiona za žene: Spartak - BIIK Shymkent (17:30)

13.08.2012. u 12:02h
Danas od 17:30h na Gradskom stadionu igra se drugo kolo UEFA lige šampiona za žene u kojem se naš predstavnik ŽFK "Spartak" bori za ulazak u 32 najbolje evropske ekipe protiv Kazahtanki. Posle ubedljive pobede domaćih u prvom kolu, sledeća stepenica je znatno jači protivnik i veoma im je bitna podrška domaće publike.
Drugo kolo UEFA lige šampiona za žene: Spartak - BIIK Shymkent (17:30)

U toku je evropski turnir ženskog evropskog fudbala, takmičenje druge grupe UEFA liga šampiona za žene koji se održava na Gradskom stadionu u Subotici na kojem učestvuje 4 ekipe među kojima je naravno i naš ŽFK "Spartak".

Danas je na redu drugo kolo, posle dana pauze a na krilima subotnje ubedljive pobede nad ekipom "NSA Sofija" iz Bugarske naše "golubice" dočekuju ekipu "BIIK Shymkent" iz Kazahstana koji su u prvom kolu bili bolji od "Pärnu JK" iz Estonije.

Danas od 15 časova na teren će izaći prvakinje Bugarske i Estonije (NSA Sofia - Pärnu JK), dok će od 17:30h naše "golubice" odigrati susret protiv efikasnih Kazahtanki (Spartak - BIIK Shymkent).  U slučaju da Spartak pobedi u narednoj utakmici biće veoma blizu prolasku među 32 najbolje ekipe u Evropi.

Drugo kolo UEFA lige šampiona za žene: Spartak - BIIK Shymkent (17:30)

Ulaz na stadion je slobodan. Podržite naše "Golubice".

Za sve one koji nisu u mogućnosti da prate utakmicu uživo, imaju mogućnost da prate direktan prenos preko Interneta na zvaničnom sajtu ŽFK "Spartak"

Prijem kod gradonačelnika - Za UEFA delegata i posmatrača, predstavnike gostujućih klubova i organizatore takmičenja, sutra u 11,00 časova je predviđen prijem kod gradonačelnika Subotice. Za takmičarke i predstavnike klubova u danu odmora organizovaće će se izlet do Palića i upoznavanje sa njegovim turističkim potencijalima.

Visoka ocena za organizaciju - Delegat UEFA, gospođa Tanya Gravina, na radnom sastanku sa predstavnicima klubova analizirala je organizaciju turnira za prethodni dan i ocenila ga vrlo visokom ocenom. Posebno je pohvalila napore organizatora na promociji i unapređenju ženskog fudbala u Srbiji posredstvom TV prenosa, prenosa putem interneta (live streaming), medijskom pažnjom i brendiranja prostora.

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 3101
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.