Komentara: 5
Pregleda: 3851

Drugi uzastopni poraz fudbalera Spartaka

01.09.2013. u 13:24h
Izvor: FK "Spartak"
Fudbaleri Spartaka poraženi su juče na svom terenu od Javora sa 0:2 u utakmici u kojoj su gosti oba gola postigli posle dobro izvedenih slobodnih udaraca nakon odbijenih lopti.
Drugi uzastopni poraz fudbalera Spartaka

Javor je do prvog gola stigao već u 4. minutu susreta kada je nakon prekršaja Cicmila nad Dražićem dosuđen slobodan udarac. Docić je dobro izveo slobodan udarac lopta došla do Veselinovića koji vešto loptu šalje u mrežu.

Gosti su nastavili sa agresivnom igrom i bili su stalna pretnja po gol Aleksića, dobriu priliku imao je Milović ali njegov šut Aleksić paradom zaustavlja. Spartak je zapretio tek posle pola sata igre, kada je Torbica uputio prvi udarac u okvir gola. Subotičani su prekjo Noskovića u 32. minutu postigli gol ali ga je sudija poništio zbog prekršaja u napadu.

Dobro su započeli drugo poluvreme domaći fudbaleri. Trivunović je odlišno pronašao Noskovića koga u šesnaestercu obara Miletić ali sudija Dimitrijević je pokazao da se igra nastavi.

Drugi uzastopni poraz fudbalera Spartaka

Gosti su udvostručili vodstvo u 64. minutu kada je dosuđen slobodan udarac za Javor nakon prekršaja Antonića. Ponovo je Docić izveo slobodan udarac ali ovaj put najprisebniji je bio Dražić koji je odbijenu loptu od golmana Aleksića sproveo u mrežu.

Drugi uzastopni poraz fudbalera Spartaka

Spartak je najbolju priliku propustio u 72. minutu kada su šutirali prvo Nosković a zatim i Milić ali je golman lazović vešto sačuvao svoj gol. Spartak je od 77. minuta igrao sa desetoricom pošto je Antonić dobio drugi žuti karton. Ipak, brojačno slabiji subotičani su pokušali doći do gola, deset minuta pre kraja šansu je imao i Džugurdić, ali odbrana Javora je otklonila opasnost.

U 85. minutu nakon povlačenja Cicmila sa leđa Miletića sudija je pokazao na belu tačku ali Veselinović napadač Javora loptu šalje daleko iznad gola. Subotičani su mogli do počasnog gola u samoj završnici ali Noskovićev šut je završio tik pored desne stative.

Drugi uzastopni poraz fudbalera Spartaka

Mrkela mlađi novo pojačanje FK "Spartak"

Poslednjeg dana prelaznog roka redove Spartaka pojačao je Andrej Mrkela, sin poznatog jugoslovenskog fudbalera i proslavljenoga asa Crvene zvezde (1983-1990) Mitra Mrkele. Andrej je prošao sve selekcije Crvene zvezde, a zatim je prešao u FK "Rad" odakle u decembru 2012. odlazi na pozajmicu u turski Eskisehirspor. Rođen je u Holandiji 1992. god, a član je i U21 reprezentacije Srbije. Igra na poziciji desnog veznog. a Ugovor sa Spartakom je potpisao na 2.5 godine.

Izvor: FK "Spartak"
Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor Fudbal: Spartak - Javor
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 10 godina i 6 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3851
Povezane teme

fudbalski klub spartak

jelen super liga

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.