Komentara: 27
Pregleda: 8578

Draganu Đuriću produžen pritvor na još 30 dana

02.10.2014. u 16:47h
Izvor: Subotica.com
Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Subotici produžio je danas pritvor protiv okrivljenog Dragana Đurića za narednih 30 dana, saopšteno je danas iz Višeg suda u Subotici.
Draganu Đuriću produžen pritvor na još 30 dana

Protiv okrivljenog Viši sud u Subotici odredio je 9. avgusta pritvor od 30 dana, samo dva dana nakon što je uhapšen, Đurić je nakon saslušanja u Sudu tokom večeri sa 8. na 9. avgust prebačen u pritvorsku jedinicu Okružnog zatvora u Subotici.

Pritvor protiv okrivljenog je produžen zbog osnova propisanih u odredbi čl. 211 st. 1 tač. 1, 3 i 4 Zakonika o krivičnom postupku, a odnose se na opasnost od bekstva, opasnost od ponavljanja krivičnog dela u kratkom periodu i način izvršenja i težinu posledica krivičnog dela, zajedno sa zaprećenom kaznom zatvora.

Đurić je dvadesetak dana, većim delom tokom septembra, proveo na posmatranju u Specijalnoj bolnici, koja je smeštena u okviru Centralnog zatvora u Bačvanskoj ulici u Beogradu. Tim neuropsihijatara i psihologa trebalo je da proceni da li je u momentu zločina bio uračunljiv. Kada to bude prezentovano na sudu, Đurić će se suočiti sa mogućnošću da u zatvoru provede narednih 40 godina!

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 9 godina i 5 meseci
Komentara: 27
Pregleda: 8578

Povezane vesti

Povezane teme

Viši Sud Subotica

dragan đurić

tijana jurić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.