Komentara: 3
Pregleda: 4115
Foto

Donacija krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak"

20.04.2017. u 15:06h
Izvor: Subotica.com
Atletski klub "Spartak" organizovao je koktel povodom donacije krovnih prozora kompanije "Velux" kojim su rešili neke o višegodišnjih problema koje je opterećivalo prostorije ovog sportskog kolektiva, deo zgrade na Gradskom stadionu u kojem se atletičari pripremaju za treninge i obavljaju određene vrste vežbi.
Donacija krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak"

U kratkom obraćanju predstavnika kompanije "Velux" izražena je zahvalnost domaćinima, AK "Spartak", JKP "Stadion" i Gradu Subotici na toploj dobrodošlici. Poznata danska kompanija, koja duže vreme posluje i u Srbiji, kroz donaciju izvršila je kompletnu zamenu 5 krovnih prozora prostorija koje koriste atletičari Spartaka.

Ispred kompanije "Velux" obratila se Tamara Milovanović, direktorka kompanije.

- U imenu naše kompanije kriju se dva pojma koje smatramo izuzetno važnim u životima svih nas, to su vazduh i svetlost. Misija na kojoj se već 75 godina nalazimo je da što više vazduha i dnevne svetlosti unesemo u domove ljudi. Time želimo da im pomognemo da za sebe i svoje najmilije stvore jedan ušuškan dom u kome će odrastanje, sazrevanje i obavljanje dnevnih aktivnosti postati neuporedivo zanimljivije i lakše. Atletski klub iz Subotice je odabran s razlogom jer smo želeli da pošaljemo poruku svim mladima koji se bave sportom, da ipak postoji neko ko ceni njihov rad, trud i zalaganje, kao i da ćemo uvek biti tu da ih podržimo - rekla je direktorka Veluxa

Donacija krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak"

Direktor JKP "Stadion", Robert Tot, zahvalio se kompaniji Velux na vrednoj donaciji istakavši da će njihov doprinos renoviranju umnogome pomoći naporima ovog preduzeća da se posle 20 godina nebrige o ovom objektu u okviru Gradskog stadiona korak po korak dovede u stanje primereno rezultatima ovog kluba, a koji su svakako izuzetni, pogotovo uzimajući u obzir uslove pod kojima treniraju i nedostatak kvalitetne atletske podloge i prikladnih ekvizita, kao što to ima u drugim gradovima Srbije.

- Naša saradnja sa kompanijom "Velux" traje, veoma smo srećni i zadovoljni i nadamo se da ćemo još dugo sarađivati - rekao je Tot

O investicijama koje su predviđene kroz gradski i pokrajinski budžet govorio je i Nemanja Simović, član Gradskog veća zadužen za sport i omladinu.

- Zahvaljujem se u ime lokalne samouprave na izuzetnoj društvenoj odgovornosti kompanije "Velux". Ova donacija nam znači mnogo, ali pred nama predstoji još mnogo posla. Kao najznačajniji i najveći projekat koji se tiče omogućavanja boljih uslova za rad AK "Spartak" je zamena tartan podloge, za koju već postoji tehnički projekat a što je još bitnije imamo obećanja da ćemo imati finansijsku podršku iz pokrajinskog budžeta. - kaže Simović i dodaje da je želja Grada Subotice da nova staza bude plave boje, sa iscrtanim belim linijama, u bojama kluba ovog grada.

Donacija krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak"

Na značajnoj donaciji zahvalio se i Laslo Karai, potpredsednik AK "Spartak".

- Izuzetno smo počastvovani ovom donacijom koja je jedinstvena na ovim našim prostorima i izuzetna nam je čast što je AK "Spartak" prvi u Srbiji dobio priliku da dobije donaciju u vidu 5 krovnih prozora, koji će nama činiti renesansu našeg kluba pošto smo se prosvetlili. Velika je stvar da jedan klub koji ima takmičare olimpijskog, svetskog i evropskog kalibra može da bude deo priče jedne veliek svetske kompanije. Smatramo da je praćenje rezultata našeg kluba, svih naših takmičara, jedna velika stvar i drago nam je da je to u Velux-u prepoznato, a ujedno i veliko priznanje za naše male klupske prostorije i naš klub - zaključio je Karai

Izvor: Subotica.com
Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak" Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak" Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak" Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak" Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak" Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak" Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak" Koktel povodom donacije krovnih prozora Atletskom klubu "Spartak"
Pogledaj ostale fotografije
Postavljeno pre 7 godina i 4 dana
Komentara: 3
Pregleda: 4115
Povezane teme

atletski klub spartak

atletičarski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.