Komentara: 1
Pregleda: 3181

Dodatno usavršavanje na Otvorenom univerzitetu

31.07.2012. u 17:08h
Dodatno usavršavanje postaje imperativ u današnje vreme kada je konkurencija prilikom zapošljavanja sve veća. Osim zbog posla, savladavanje novih znanja i veština predstavlja i dobar način da na kvalitetan način provedete slobodno vreme i naučite nešto što ste oduvek želeli.
Dodatno usavršavanje na Otvorenom univerzitetu

 Za izbor odgovarajuće obuke važno je da osoba ima u vidu pravac u kojem želi da se razvija, kao I to koja je to dodatna veština koja joj može pomoći na ličnom I poslovnom planu. Subotičani sa kojima smo razgovarali smatraju das u dodatna usavršavanja I obuke neophodne kroz ceo radni vek.

Na Otvorenom univerztitetu u Subotici koji nudi veliki izbor kurseva iz raznih oblasti kažu da je oko 100 Subotičana odlučilo da ovog leta nauči nešto novo. Najveće interesovanje je za jezike, i to za engleski i nemački, a u poslednje vreme sve više i za mađarski, a uvek je popularna i škola računara. Od zanimanja najveće interesovanje vlada za: kuvara, poslastičara, pekara i frizera. Ovo leto Subotičanima je na raspolaganju 12 kurseva na Otvorenom univerzitetu.

Bilo da se odlučite da unapredite svoje znanje jezika, ili da naučite novi jezik ili veštinu, prilikom izbora imajte na umu ne samo lične afinitete već i eventualnu poslovnu korist.

Aktuelne kurseve u Subotici možete u svakom momentu videti na našoj stranici Obrazovanje i kursevi, na linku: http://www.subotica.com/obrazovanje/

Postavljeno pre 11 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 3181
Povezane teme

kursevi na Otvorenom univerzitetu

kursevi u subotici

kursevi

kursevi jezika

kursevi računara

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.