Komentara: 13
Pregleda: 4638

Đurđin dobija sportsku halu

22.01.2016. u 19:32h
Izvor: RTV Yueco
Lokalna samouprava raspisala je javnu nabavku za izradu Projektno – tehničke dokumentacije za izgradnju sportske hale u Đurđinu, u okviru osnovne škole Vladimir Nazor.
Đurđin dobija sportsku halu

Idejnim projektom se predviđa izgradnja objekta sa jednom etažom, pravougaonog oblika, povezanog hodničkom vezom sa postoećim objektom. Bruto površina sportske dvorane sa svim pratećim sadržajima iznosi više od 700 m², dok je neto korisna površina skoro 700 kvadrata. Visina objekta iznosi 11.13 m gledajući od kote terena.

Đurđin dobija sportsku halu

Prostorije su projektovane tako da zadovoljavaju potrebe investitora. Izgradnjom objekta, dobija se funkconalna celina koja odgovara nameni i zadovoljava sve zakonom propisane standarde. Na zahtev investitora projektno rešenje sadrži sledeće prostorije: hodnik, mušku i žensku svlačionicu sa kupatilima, nastavnički kabinet sa sanitarnim čvorom, ostavu, spravarnicu i  fiskulturnu salu.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 8 godina i 3 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 4638
Povezane teme

đurđin

sportska hala đurđin

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.