Komentara: 35
Pregleda: 8650

Demanti Nebojše Janjića na pisanje Kurira

15.06.2013. u 23:08h
Demanti Nebojše Janjića na pisanje Kurira

U reagovanju na tekst dnevnog lista "Kurir" u kojem je pominjano njegovo ime u kontekstu određenih kriminalnih aktivnosti u doba kada je bio u aktivnoj službi kao pomoćnik Ministra za ekologiju i prostorno planiranje, Nebojša Janjić objavio je demanti pisanja pomenutog dnevnika koji prenosimo u celosti.

Demanti u kojem se gospodin Nebojša Janjić obratio dnevnom listu "Kurir", a koji smo zamoljeni da prenesemo s obzirom da smo informaciju tog lista tokom današnjeg dana preuzeli iz pomenutog izvora, možete da pročitate u nastavku.

DEMANTI

U skladu sa Zakonom o javnom informisanju dužni ste da objavite demanti na članak objavljen u subotu, 15.06.2013. pod naslovom:" Pomoćnik Olivera Dulića uzeo mito od 150.000 evra!”.

Bez i najmanje namere da ulazim u polemiku sa vašim cenjenim listom i vašim cenjenim novinarima dužan sam da obavestim javnost da je već sam naslov vašeg članka notorna neistina, odnosno laž.

Pošto ne smatram da vaša uređivačka politika zaslužuje komentar ne bih dužio nego bih vas samo podsetio da ste po zakonu dužni da objavite kako su tvrdnje iznesene u vašem članku odnosno već u njegovom naslovu, o tome kako sam, navodno, tražio i primio mito od 150.000 evra, gola i sušta laž.

Dalja komunikacija sa vašim cenjenim novinama odvijaće se, naravno, putem advokata."

Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 35
Pregleda: 8650

Povezane vesti

Povezane teme

nebojša janjić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.