Komentara: 15
Pregleda: 10891

Progovorio: Nisam dao 150.000 evra mita!

21.06.2013. u 17:57h
Izvor: Kurir
Mile Brežančić tvrdi da su izjave njegovog bivšeg radnika Antonija Ušljebrke - da je podmitio Nebojšu Janjića, pomoćnika Olivera Dulića - pokušaj osvete.
Progovorio: Nisam dao 150.000 evra mita!

- Izjava bivšeg radnika „MB gasa“ Antonija Ušljebrke da sam dao mito od 150.000 evra Nebojši Janjiću, pomoćniku bivšeg ministra Olivera Dulića, samo je jedna u nizu laži kriminalne grupe koja je godinama potkradala moje preduzeće.

Istina je da je Nebojša Janjić je naneo veliku štetu i nepravdu „MB gasu“ nezakonito poništavajući građevinsku dozvolu mojoj firmi za objekat na zemljištu šećerane „Dimitrije Tucović“, koji je procenjen na 12 miliona evra, i ubeđeni smo da je Janjić to uradio iz lične koristi, a za račun neke firme koja „MB gas“ vidi kao velikog konkurenta - kaže za Kurir Mile Brežančić, vlasnik „MB gasa“.

Brežančić tvrdi da je Ušljebrka izneo optužbe na njegov račun iz osvete zbog toga što je zbog potkradanja firme protiv NN lica podneo krivičnu prijavu policiji za privredni kriminal.

- Sredinom 2011. godine otkrio sam da su moj tadašnji partner i suvlasnik „MB gasa“ Bojan Kocić, izvršni direktor Nenad Tomić i bivši šef transporta Zoran Bogdanović zajedno s grupom ljudi, među kojima je bio i pravnik Antonije Ušljebrka, potkradali firmu.

Izvor: Kurir
Postavljeno pre 10 godina i 9 meseci
Komentara: 15
Pregleda: 10891

Povezane vesti

Povezane teme

nebojša janjić

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.