Komentara: 13
Pregleda: 8400

Dedamrazica Mlekare Subotica obradovala prve Subotičane

13.12.2011. u 16:53h
Izvor: RTV Yueco
Dedamrazica Mlekare Subotica obradovala prve Subotičane

Mlekara Subotica pokrenula je novu akciju kojom će obradovati svoje potrošače. U narednih desetak dana, Dedamrazica Mlekare Subotica obićiće desetine domaćinstava u Subotici i okolnim gradovima, a ona domaćinstva koja u tom momentu u svom frižideru budu imala pet proizvoda Mlekare – dobiće poklon. Radi se o prazničnom i porodičnom paketu u kojem se nalaze najpopularniji i najkvalitetniji proizvodi jedne od najuspešnijih domaćih mlekara.

Ukoliko u narednim danima vidite brendirani automobil ispred vaše zgrade, i Dedamrazicu Mlekare Subotica kako izlazi iz njega sa poklon paketima proizvoda Mlekare Subotica, odmah zavirite u vaš frižider i proverite da li imate pet proizvoda Mlekare Subotica u njemu, jer možda će Dedamrazica pozvoniti baš na vaša vrata.. U narednih desetak dana, Dedamrazica će obići ukupno 30 domaćinstava u Subotici i okolini kako bi iznenadila verne kupce Mlekare Subotica, a jedno od prvih domaćinstava na čija je vrata pozvonila jeste porodica Blagojičević. Kao stalni potrošači Mlekarinih proizvoda, što su dokazale njihove šestogodišnje “trojke”, Blagojičevići su obradovani prazničnim i porodičnim paketom.

Ukoliko dedamrazica pozvoni na vaša vrata, jedini uslov da osvojite praznični i porodični paket Mlekare Subotica jeste da u frižideru, odnosno špajizu imate pet proizvoda Mlekare. Očekuje vas praznični paket sa dva kremsi namaza, jednim AB sirom i jednim od najpopularnijih feta sireva u Srbiji – Grekosom. Pored ovih proizvoda, očekuje vas i porodični paket u kojem su Vitamilk, “Zdravo!” i Ella mleko.

Izvor: RTV Yueco
Postavljeno pre 12 godina i 4 meseca
Komentara: 13
Pregleda: 8400
Povezane teme

mlekara subotica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.